Lokal kompetanse med solid forankring

Chr. M. Vestrheim AS vant anbudet om å bli utførende rørlegger på prosjektet. Som nær samarbeidspartner står Oswald Jørs AS. Bedriften ble etablert så tidlig som i 1955, og er i dag vokst til å bli en av distriktets største og mest moderne rørleggerbedrifter. De sysselsetter i dag 43 ansatte, hvorav 36 rørleggere. Siden 1983 har det vært felles eierskap. I tillegg til eierskapsforholdet, er det en rekke familiebånd som binder disse to bedriftene sammen. Derfor ble det naturlig med et samarbeid også når Bergen Rådhus skulle restaureres.

 

God service skaper tillit

Ved overlevering første mai i år, har byggeprosessen vart i 2 år. Det har vært på det meste i alt 16 personer i arbeid fra Chr. M. Vestrheim og Oswald Jørs.  På produktsiden har Oswald Jørs valgt å bruke LK Systems på en rekke områder. For tre år siden, var det et tilsvarende samarbeid mellom bedriftene, ved utførelse på et bygg for Tine bryggeri. Det manglet deler fra opprinnelig leverandør, mens LK fikk flydd inn de nødvendige deler fra Sverige på kort tid. -Når det kommer til service, så strekker LK seg svært langt! forteller prosjektleder Marius Folkedal.
- Da er det lett å bruke LK igjen!  Folkedal trekker frem Jørn Antvedt, LKs distriktsansvarlige i Møre & Romsdal og Vestland, som en særdeles serviceinnstilt og positiv fagperson å forholde seg til.
-Det gir ekstra trygghet fra start til slutt i prosjektet. 

Tidsbesparende og praktiske løsninger

Til Rådhuset i Bergen har LK levert Alupex, stigeledninger, varmt og kaldt vann, sirkulasjon, kjøleanlegg og gulvvarme, med LKs skap og fordelere. Folkedal forteller om fordeler på produktsiden:
- Det fine med Alupexen er at den kan brukes på flere systemer, også på kjøling og varme. Totalt sett blir det mange bruksområder! Dessuten har Alupexen flere overgangsmuligheter når man skal bytte til forskjellige dimensjoner, dermed er det lett å gå fra store til små dimensjoner uten å bruke mange deler. Rørene og delene har dessuten en lavtbyggende og enkel profil, slik at det blir en enkel jobb å isolere de i etterkant – utdyper Folkedal.
 

Saken fortsetter under bildet:
varmeanlegg Bergen -1.jpg
Varmesentral med Alupex fra LK

Lydhør og støttende teknisk avdeling

I tillegg til å trekke frem LKs lokale representant, får også teknisk avdeling skryt: -Både gulvvarme og gatevarme prosjekteres der, komplette tegninger og materiallister kommer i retur etter kort tid. Et annet viktig punkt som Folkedal vil påpeke, er at LK er lydhøre ovenfor kundens behov, og er åpne for å endre på produkt etter tilbakemelding fra kunden. 

Saken fortsetter under bildet:

Gulv--og-gatevarme - Bergen -1.jpg
Både gatevarme og gulvvarme prosjekteres på teknisk avdeling hos LK
 
Både gatevarme og gulvvarme prosjekteres på teknisk avdeling hos LK.
LKs Jørn Antvedt takker for gode ord, og sier at dette bekrefter LKs filosofi om å være lydhøre for markedets behov og arbeide nær samtlige av bransjens aktører.
- Vi er stolte av våre fornøyde kunder, samtidig som det inspirerer oss til å forbedre oss enda mer, og til å fortsette å finne fram til markedets beste produkter og systemer.
- Vi vil også takke Oswald Jørs og Marius Folkedal for tillitten på dette og andre prosjekter. Vi ser frem til videre samarbeid!