Digital dating-tjeneste! 
Løsningen er ganske så genial! 
Ulike arbeidsoppdrag kommer inn via Sosiale Medier, Rørkjøp.no og Google, og samles i en arbeids-formidlingstjeneste hvor Rørkjøp sine medlemmer selv kan hente oppdrag. Her er det ikke kunde som velger rørlegger, men rørlegger velger kunde og jobb som passer seg og sin bedrift. 

- Jeg synes løsningen er helt topp, og veldig enkel og grei, sier Rørkjøp-medlem Petter Fjelly Norbeck fra Norbeck Rør AS.
- Vi opplever at dette er seriøse henvendelser, og at kunden allerede har valgt Rørkjøp som leverandør. Så er det opp til den den enkelte bedrift å velge jobber som passer seg. Det er rett og slett utrolig lettvint. 

Fra mindre jobber til totalrenovering av bad! 
-  Vi har fått flere jobber via tjenesten, alt fra skifte av toalett til totalrenovering av bad, bekrefter Norbeck. Et raskt svar på en henvendelse endte i en jobb til 300.000,- uten mye frem og tilbake, avslutter en fornøyd Norbeck.  

Seriøse henvendelser! 
Kjedekontoret kvalitetssikrer så jobbene som kommer fra forbruker blir fulgt opp, men det er egentlig ikke noe problem, sier markedskoordinator Hilde F Trydal. 
- Vi opplever at jobbene blir hentet raskt av våre ulike medlemsbedrifter. Med over 450 seriøse og positive medlemmer ser vi at kundene blir godt ivaretatt. En enkel undersøkelse viser at 4 av 5 oppdrag som kommer inn faktisk blir noe av, noe vi er svært godt fornøyd med, avslutter Trydal.