Om arbeidsgiveren

Martinsen & Brodahl AS er et tradisjonelt rørleggerfirma med 18 ansatte, som består av rørleggere og to snekkere. Vi åpner nytt showroom i løpet av 2021. Vårt arbeid er variert, og spenner fra standard rørleggerarbeid til større prosjekter. Vi har en egen prosjektleder på total baderomsrenovering. Å være miljøtårnsertifisert betyr at en virksomhet kan dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vi i Martinsen & Brodahl har blitt miljøtårnsertifiserte og vi oppfyller dermed et sett av krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift av rørleggerbedriften vår. I tillegg har vi fokus på et godt arbeidsmiljø for våre ansatte.

Vi har fokus på avfallsortering inne i egne lokaler hvor vi kildesorterer matavfall, papir, farlig avfall, resirkulering og plast. Vi har strømbesparende dataskjermer og kopimaskin. I tillegg informerer vi om miljø og endringer ved personalmøter. Martinsen & Brodahl har fokus på trivsel blant de som er ansatt hos oss, og vi passer på å arrangere sosiale sammenkomster jevnlig. De som kan, bruker kollektivtransport til jobb. I tillegg kjøper vi inn kortreiste varer til internt bruk.

Rørleggerne hos oss sorterer avfall ute hos kundene. De informere om miljømerkede og vannbesparende produkter til kundene. Vi passer på å informere om disse produktene både her på websidene våre og på Facebook. Vi oppfordrer leverandører og grossister til å bli Miljøtårnsertifiserte og bli medlem i Grønn Punkt Norge. 
Vi er medlem av rørleggerkjeden Varme & Bad. 

Nettside: https://martinsenbrodahl.no

Egenskaper:

  • Følge opp eksisterende og nye kunder.
  • Ansvar for 4 rørleggere/lærlinger.
  • Fra små servicejobber for forsikring og andre faste kunder, samt rammeavtaler til litt større (ikke store)prosjekter for stort sett faste kunder.
  • Ha ansvar for jobben fra befaring til sluttfaktura. 

Vi tilbyr:

  • God lønn, pensjon og bil
  • Trivlige «nye» lokaler sentralt på Bryn i Oslo
  • Frihet under ansvar. 

Adresse: Surstoffveien 5, 0661 Oslo

Søknadsfrist: 08 Juli 2022

Spørsmål om stillingen:

Terje Brodahl

Epost:  terje@martinsenbrodahl.no

Telefon: 22 19 44 30