Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. Vår visjon er å skape smarte og bærekraftige installasjoner som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Gjennom nære og lokale samarbeid, og med en sterk organisasjon i ryggen, gjør vi dette mulig. Vi har en omsetning på rundt 11,7 milliarder svenske kroner og har cirka 6 300 engasjerte ansatte på rundt 100 steder i Norden. For mer informasjon om oss, se assemblin.com. Vi styrker vår Prosjektavdeling Rør i Drammen/Sandfjord og søker etter nye sentrale medarbeidere.

Prosjektleder Service Rør og Prosjektleder Rør Anlegg - Assemblin Sandefjord

Ved vårt kontor i Sandefjord har vi behov for flere prosjektledere, både på service kontoret og på de store prosjektene. Vi har en meget god ordrereserve, mange spennende oppdrag, og vi trenger derfor flere dyktige kolleger. Vår visjon om å være landets ledende tekniske entreprenør, kan kun bli virkeliggjort ved at vi har det beste mannskapet i alle ledd.
 

Bor det en leder i deg? Er du ute etter et miljøskifte, til et innovativt og lønnsomt konsern? Da bør du ta kontakt med våre rådgivere, Pernille Snustad-Setsaas på tlf. 458 13 681 eller Anna Stensrud på 476 50 820.

Som Prosjektleder Rør søker vi etter en selvstendig og strukturert prosjektlederkollega som kan lede og gjennomføre prosjekter av mindre størrelser i serviceavdelingen fra tusenlapppen til 3MNOK og de litt større fra der serviceavdelingen slutter til omtrent 30MNOK om ikke mer på anlegg/prosjekt. Vi søker deg som tar eierskap til egne prosjekter som liker tidligfaseutredninger, kanskje du også synes energirådgivning er spennende? Du er en som tilfører bedriften noe, har gjennomføringsevne og som vil utvikle deg videre i et faglig sterkt miljø. Du er aldri alene, her jobber vi i team! Det er korte veier til toppen, stor takhøyde og muligheter for å vokse med oss!

Dine hovedoppgaver vil være å delta i kalkulasjon og prosjektforarbeid spesielt på de større prosjektene. På service holder vi på med mer etterarbeid, rammeavtaler og annet. Økonomisk oppfølging av eget budsjett og prosjektgjennomføring, ressursstyring og personalhåndtering. Vi er dyktige på å tilpasse oss etter deg som kollega i forhold til dine styrker og svakheter, og jobber knallhardt med trivsel, mestring og med gode prosjekter. Ved avdelingene i Drammen og Sandefjord  er vi rundt 20 funksjonærer og ca, 90 fast ansatte rørleggere og lærlinger pt. Man er fleksibel til å bruke den kontorplassen man ønsker. Vi er opptatt av at arbeidspresset ikke skal være for belastende og tar hensyn til det ifm. ressursallokering og tid. For oss betyr kvalitet mer enn tempo. Vi har et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber tett sammen og backer opp hverandre. Til tross for vår størrelse har vi korte beslutningsveier. Vi søker alltid å bruke egne ressurser ifm. gjennomføringen av våre prosjekter. Hos oss finner du et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø med åpne dører!

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
• VVS-faglig utdanning som ingeniør, fagskoleingeniør, mesterbrev og/eller rørlegger
• Du har relevant og dokumenterbar erfaring som prosjektleder evt. bas. 
• Du har god forståelse og erfaring med god prosjektøkonomi og gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner i norsk
• Du har en ståpå vilje, måler raskt kost/nytte og er trygg i ledelse av personell.

Ta gjerne kontakt med vår rådgivere Pernille Snustad-Setsaas og Anna Stensrud, Setsaas Rekruttering AS på tlf. 458 13 681/476 50 820 eller Regionssjef Rør Vest, Leif Stensrud på tlf. 975 77 546 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Ser fram til motta din CV, søknad er ikke nødvendig. Vi oppfordrer begge kjønn til å søke! 

Søknadsfrist: Snarest

Søk her