Prosjektansvarlig / Teknisk support

Din nye rolle
Hovedoppgaven er å understøtte salget og lønnsomheten av LK Systems produkter i Norge ved å drive teknisk support, prosjektering og masseuttak av varme-kjøle og sanitæranlegg til våre kunder og samarbeidspartnere. Du vil være en del av vår tekniske avdeling på Økern i Oslo og ha tett samarbeid med Teknisk Support og Servicesjef.

Dine arbeidsoppgaver

  • Tegne og beregne varme, kjøle- og sanitæranlegg i samarbeide med salgsavdelingen
  • Utarbeide tilbud med de riktige og enklest mulige løsningene
  • Teknisk support/rådgivning til kunder og egen salgsavdeling og interne prosjekter i selskapet
  • Delta på prosjekteringsmøter og kundeaktiviteter i samarbeide med salgsavdelingen
  • Skape godt samarbeid med kunder, konsulenter og internt

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
Du er tillitvekkende, strukturert, løsningsorientert og arbeidsom. Du har enten VVS teknisk kompetanse som rørlegger, rørleggermester eller fagskoleingeniør eller er utdannet teknisk tegner med relevant erfaring. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Vi ser gjerne at du har noe erfaring med og kunnskap om teknisk tegning basert på AutoCAD (for de med VVS teknisk kompetanse) og noe system- og prosjektforståelse.  Erfaring med bruk av Revit/BIM er positivt, men intet krav. Viktig at du er god til å uttrykke deg skriftlig og muntlig på norsk.

Vi kan tilby deg
Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling.  En oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklings- muligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø preget av høyt faglig engasjement og vilje til å utgjøre en forskjell. Konkurransedyktige betingelser. Vi må nevne at vi også har mulighet for parkering og ladning av el-bil.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Pernille Snustad-Setsaas, Setsaas Rekruttering på 45 81 36 81 eller Teknisk Support og Servicesjef, Morten Svensen på 90 21 22 12. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Søknadsfrist: snarest

Søk her

LK Systems AS er en del av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører og er et datterselskap i konsernet Lagerstedt & Krantz AB. Vårt spesialområde er egenutviklede systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme, gatevarme og avløp. Vi skreddersyr også prefabrikkerte fordelerskap for sanitær og varme. Våre produkter selges via norske rørgrossister.
Vi er i Norge 19 medarbeidere med en omsetning på 85millioner i 2021 og med positivt resultat. Kontor og lager er lokalisert på Økern i Oslo. Vi mener det er mulig å forbedre alt vi gjør; en enklere måte, en smartere måte og en mer bærekraftig måte. I vårt arbeide er vi opptatt av kvalitet og miljø og er bla. miljøsertifisert etter ISO 14001:2015 og 9001:2015. Våre verdier er langsiktighet, mot og lekenhet. For mer informasjon om oss, se www.lksystems.no.