–  LK har levert alt til forbruksvann: rør-i-rør, skap, veggbokser og kuplinger i push-fit i dette prosjektet, sier André Lillefjære, prosjektleder og BAS i Skien Rørleggerforretning.

Andrè Lillefjære er godt fornøyd med samarbeidet så langt:
-Vi opplever en meget bra oppfølging fra LK, med god produktopplæring ved oppstart, samt en dedikert selger som følger prosjektet hele veien. Er det spørsmål, får vi svar på det vi lurer på med en gang, og vi opplever at vi får tilført vår virksomhet mye fagkunnskap og kompetanse.

Bård Narve Svendsen, distriktssjef hos LK Systems og ansvarlig selger for prosjektet, forteller at LK har en uttalt strategi om å møte markedets behov for teknisk støtte og rask service, og at de har utviklet en effektiv organisasjon som har kapasitet og kunnskap til å ta hånd om både store og små kunder ved å gi best mulig teknisk støtte.

LK Systens - Bilder-av-installasjon-1.jpg
LKs produktutviklere arbeider med fokus på systemutvikling og brukervennlighet, noe som gir løsninger som preges av kostnadseffektivitet, miljøtenkning og rasjonelle installasjoner.

André Lillefjære forteller om hvordan produktene fra LK skiller seg ut fra andre i samme kategori:
-Det er enkelt med Push-fit-system der man slipper spesialverktøy. Det sparer man opplagt både tid og penger på. I tillegg opplever vi å få god kvalitet til rett pris: Ingen reklamasjoner! 

Se hvor enkelt det er å montere Push-fit

Bård Narve Svendsen forteller at det er en kjent sak i bransjen at det har vært varierende produkttilgjengelighet under pandemien.
- For LK sin del har vi en trygghet i vårt logistikksenter i Sverige. Der har vi store lagre av VVS-produkter og PEX-rør, og har en lagerkapasitet på mer enn 8000 m2. Her har produksjon og levering gått som normalt. I tillegg lagerfører LK Systems sine produkter hos både BD, Heidenreich og Ahlsell, forteller Svendsen.

Lillefjære trekker frem dette som en viktig og stor fordel med å bruke LK.
- Brødvarene ligger hos BD, resten handler vi på netthandel og har det neste dag. Dette er spesielt bra i disse tider, påpeker han.  -Vi ser frem til et videre godt samarbeid med LK på fremtidige prosjekter!