Vi gjør baderommet til et levende miljø. Våre produkter gjenspeiler en symbiose av design, kvalitet og funksjonalitet og forener to store design trender; - Emosjonell design fra sør og den nordiske designtradisjonen med presisjon og klarhet. 

I 1999 ble Laufen tilknyttet ROCA-konsernet og sammen er vi verdens største produsent av sanitærprodukter. Vi er representert i mer enn 170 land, forsynt av 76 fabrikker spredt over hele verden med totalt over 21000 ansatte. Hos oss i Laufen Norge er vi 5 ansatte og back-office support fra det nordiske hovedkontor. Les mer om oss og våre produkter på www.laufen.no. Vi søker nå etter Salgssjef Norge.

 

Laufen Norge AS, Salgssjef Norge

Vi søker en fremoverlent og selvstendig Salgssjef for Laufen Norge. Du bør ha en god porsjon pågangsmot, en velutviklet forretningssans og en kremmerånd. Vi ser etter deg som er klar til å ta det neste steget i din karriere, og som gjerne har en solid erfaring innen VVS bransjen i Norge. Du bør ha inngående kjennskap i grossistleddet, og kjenne prosjektmarkedet og hvordan det fungerer.
Du vil være leder i Norge, og vil jobbe primært med to medarbeidere i den interne salgsavdelingen og med to dyktige lokale medarbeidere; en stasjonert hovedsakelig i Bergen og en i Oslo. Du bør være vant til å jobbe mot ambisiøse mål, hvor du selv planlegger, engasjerer teamet ditt og utfører. Du vil jobbe tett med ledelsen i Laufen Nordic, og rapportere til Administrerende Direktør for Nord-Europa.

Primære arbeidsoppgaver:

  • Identifisere nye kunder og salgs muligheter, og jobbe aktivt med salg
  • Pleie og utvikle gode samarbeid med nøkkelkunder
  • Utarbeidelse av salgsplaner, budsjetter og markedsanalyser
  • Års forhandlinger og prisfastsettelser
  • Fult personalansvar og utvikling av dere som salgsteam
  • Sørge for effektiv og god prosjektgjennomføring med høy kvalitet i alle ledd

Vi søker deg som trives med:

  • En jobb med frihet under ansvar
  • Jobbe tett med sentral ledelse og støttefunksjoner i Danmark: Finance, Marketing og kundeservice.
  • Jobbe med gode relasjons- og forhandlings egenskaper og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling og/eller salg og markedsføring
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, og gode datakunnskaper


Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Pernille Snustad-Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på tlf.: 45 81 36 81 mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi ser frem til din CV. Søknadsfrist: Gjerne så snart som mulig, men senest innen 11.06.2023. Vi oppfordrer begge kjønn til å søke!

SØK HER