Produktlanseringen blir på VVS dagene i oktober, men den er allerede tilgjengelig for salg.

Kommer i to modeller
Murai kommer i en 8.5 og en 5 kW utgave, men 8.5 modellen blir lansert først. Murai 8.5 klarer opptil 60 °C turtemperatur helt ned til 0 °C ute. Den har stort driftsområde fra -20 °C til +35 °C, noe som gjør den godt egnet til nordiske forhold.  Murai 5.0 vil bli lansert på et senere tidspunkt.

Enkel å installere – enkel å bruke
Varmepumpen har en fleksibel styring, med enkelt brukergrensesnitt. -Brukerveiledning har vi fått laget på norsk, sier Luft/vann ansvarlig hos Miba, Stein Erik Talmo. – Vi ser at dette er viktig for slike produkter, og håper forhandlerene vil se på dette som en produktfordel.

Modellen vil være enkel å installere i boliger som allerede har dobbelmantlede varmtvannsberedere. Det står mange boliger rundt om i landet som bruker elkolbe i dag, som enkelt kan montere en Murai og dermed halvere sine fyringskostnader.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Murai 8.5


Kommer på VVS dagene
Importør Miba AS kommer til å stille ut denne modellen på VVS dagene, og ønsker alle velkomne innom for en liten produktgjennomgang. Markedssjef Einar Smidesang ser lyst på fremtiden for Murai – Vi er veldig optimistiske rundt denne nyheten, og har stor tro på at Murai kan ta markedsandeler, sier han. Vi er også glade for å presentere et produkt som passer godt for rørleggerbransjen, og håper at vi kan knytte til oss noen gode forhandlere på dette produktet i løpet av VVS dagene, avslutter han.

Noen tekniske spesifikasjoner på Murai 8.5:
COP: 3,85
Lydnivå: 48dB(A)
Sikring: 25Amp
Maks vannmengde: 25,8 l pr min
Min vannmengde: 10 l pr min
Varmekapasitet ved 35°C turtemperatur og utetemperatur:
-7°C: 7,6 kW
-15°C: 5,5 kW