Jets® er i sterk vekst. Vi satser offensivt på fremtiden, både ved å utvikle nye produktområder og markeder, og ved å forbedre eksisterende produkter og løsninger.  

Hytter og hus-segmentet i Jets leverer høykvalitets sanitærløsninger som primært ikke er tilknyttet offentlig avløp eller har innlagt vann. En kildeseparerende løsning fra Jets er bærekraftig, fremtidsrettet og miljøriktig, og øker trivselen for hele familien. Jets har i over 20 år jobbet innenfor hytter og hus-området og har et godt etablert forhandlernettverk i det norske markedet som ivaretar sluttkunden. 

Vi ser nå etter en strukturert og engasjert distriktsansvarlig på Østlandet som får ansvar for å videreutvikle våre forhandlere og bidra til vekst i segmentet innenfor sitt geografiske område. 

Du vil arbeide selvstendig med utgangspunkt i hjemmekontor. Du trives med en allsidig hverdag med mye reiseaktivitet i forbindelse med kundebesøk, oppfølging av prosjekter og til vårt hovedkontor på Hareid på Sunnmøre. 

Stillingen rapporterer til salgsdirektør med ansvar for hytter og hus.

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER

Som distriktsansvarlig for region øst vil du få en spennende, variert og selvstendig hverdag. Du blir en viktig bidragsyter i å utvikle og realisere potensialet til Jets i hytter og hus-segmentet på Østlandet, og bidra aktivt i utviklingen av segmentet sammen med resten av teamet. 

Hytter og hus-segmentet i det norske markedet er delt inn i tre regioner hvor region Øst omfatter fylkene Innlandet, Buskerud, Akershus, Vestfold, Telemark, Østfold og Oslo. I region øst har vi i dag ca. 60 etablerte forhandlere, og din viktigste oppgave blir å bidra til at forhandlerne lykkes best mulig med salget av Jets sine produkter og systemer.

Dine sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være å

 • pleie og etablere langsiktige partnerskap med våre forhandlere 
 • identifisere og utnytte markedsmuligheter, gjennomføre forhandlinger og sikre lønnsomme avtaler
 • planlegge og gjennomføre markeds- og salgsaktiviteter, messer og utstillinger i området sammen med forhandlere
 • overvåke markedet, holde deg oppdatert på trender, og se etter nye forretningsmuligheter
 • bidra i utarbeidelsen av markedsplaner, budsjett og prognoser 
 • samarbeide tett med kollegaer for å bidra til gode prosesser og god utvikling 
 • være en aktiv og engasjert bidragsyter i utviklingen av Jets posisjon i hytter og hus-segmentet 
 • ha dialog med utbyggere av hytteprosjekter – og bidra i faglige dialoger med arkitekter, konsulenter og kommuner 

DIN PROFIL

Vi ser etter deg som kan vise til gode resultater innen teknisk salg. Det er også en fordel om du har erfaring fra VVS-bransjen, gjerne som selger for utstyrsleverandører eller grossistleddet. 

Det er viktig at du evner å bygge gode relasjoner og være synlig i markedet. Du motiveres av å yte service og hjelpe andre til å lykkes. Du har god forretningsforståelse, er en målbevisst lagspiller, og deler vår entusiasme for utviklingen av mer bærekraftige sanitærløsninger. 

Vi ser også for oss at du

 • har relevant utdanning – relevant og god arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • etablerer troverdighet, tillit og innflytelse hos andre 
 • er analytisk og systematisk, samtidig som du ser muligheter og er løsningsorientert
 • har gode språkferdigheter i norsk 
 • arbeider effektivt med digitale arbeidsverktøy og systemer
 • har førerkort klasse B 

Erfaring med kommunal saksbehandling innen vann og avløp, spesielt søknader og godkjenningsprosesser, er en fordel.  

HVORFOR JETS?

 • Vi tilbyr en spennende og interessant stilling i et norsk selskap med stor tro på framtiden. 
 • Du får muligheten til å arbeide sammen med fantastiske folk, og bli en del av et godt og uformelt miljø, omgitt av rause kolleger med høye ambisjoner. 
 • Jets sin virksomhet er en del av det grønne skiftet og bidrar hver eneste dag til en mer bærekraftig utvikling i samfunnet.   
 • Konkurransedyktige lønnsvilkår og firmabilordning. 

Lytt til Stillingspodden fra HAMNØY hvor Paul-Sindre Tarberg, salgsdirektør Hytter & Hus hos Jets forteller mer om bedriften og stillingen her:

 

 

Søknadsfrist: 15. august 2024 – vi vurderer søknader fortløpende. 

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM STILLINGEN? 

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

 • Johanna Grindhaug, tlf. 959 33 056
 • Allette Solberg, tlf. 900 20 132 
 • Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200

Registrer og send inn CV og søknad, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Jets i den innledende fasen (hvis det er ønskelig).

SØK STILLINGEN HER

Tiltredelse etter avtale.

KORT OM JETS:

Jets er et internasjonalt selskap som arbeider med banebrytende vakuumteknologi som minimerer bruk av verdens mest sårbare ressurser. Siden oppstarten i 1986 har Jets levert over 500.000 vakuumtoaletter globalt, og bidrar dermed til å spare nesten 25 millioner liter drikkevann daglig sammenlignet med tradisjonell teknologi.

Konsernet hadde i 2023 en omsetning på over 700 MNOK, der nærmere 85 prosent  av omsetningen er eksport. De kommende årene ønsker Jets å vokse videre, og leter alltid etter bedre, smartere og mer miljøeffektive måter å hjelpe ledende selskaper med å møte fremtidens utfordringer.

Jets har i dag nærmere 200 ansatte. 130 av de ansatte er lokalisert ved hovedkontoret på Hareid utenfor Ålesund. Les mer om oss på jetsgroup.com