Markedet i regionen er preget av hard konkurranse, men Steinar ser på dette som en spennende utfordring og en mulighet for selskapet til å skille seg ut på en bra måte.
Han mener markedet i dag trenger flinke og profesjonelle aktører og har akkurat derfor valgt å jobbe i FLOW Klima Sør-Vest, som har som mål å ligge i toppen både på kvalitet, gjennomføring,kompetanse, innovasjon og HMS.

-Jeg har i flere år jobbet med ventilasjon og føler bransjen har en vei å gå med tanke på
kompetanseutvikling og kundeoppfølging. Det å forstå faget og vise seriøsitet mener jeg er viktig for å kunne utføre en jobb av beste kvalitet, men også for at kunden skal sitte igjen med et godt inntrykk, og føle seg trygg på at vi utføre jobben og leverer det vi lover til avtalt tid. Vi ønsker å bidra til å utvikle den beste arbeidsgiveren som gode montører ønsker å jobbe for, hvor gode idèer blir hørt og hvor man har mulighet for utvikling og å kunne utnytte sitt potensial, sier Steinar.

- Å få anledning til å være med på en profesjonaliseringsreise innen faget og bransjen sammen med FLOW Klima Sør-Vest er en drøm som har gått i oppfyllelse. Å skape begeistring blant medarbeidere og kunder er visjonen FLOW Group deler med meg, og jeg er overbevist om at dette er en retning som vil skape en sunn og god organisasjonskultur, og som mange vi være en del av sier Steinar.

Siden oppstart 23. mars i år har FLOW Klima Sør-Vest opplevd stor pågang og godvilje blant entreprenørene i regionen, den korte driftstiden tatt i betraktning.
-Vi ser et relativt friskt marked og har allerede fått flere henvendelser om pristilbud sier en fornøyd Christian Stokkeland Pedersen, daglig leder for FLOW Klima Sør-Vest.

Steinar er ung og ambisiøs og har i mange år jobbet i klimabransjen. Han jobber nå med å fullføre sin høyere fagskoleutdanning ved Stavanger offshore tekniske skole.

-Vi er meget fornøyde med å få Steinar med på laget sier Christian.

- Vi søker nå flere medarbeidere som ønsker å være med på laget vårt, og som ønsker å utvikle seg i en kultur hvor kompetanse og kvalitet står sentralt for å skape gode kundeopplevelser sier Christian og Steinar.