- Til å lede FLOW VVS Kristiansand er Steffen Bomann (44) ansatt. Han er en erfaren vvs-person fra Kristiansand-området, som har jobbet både innen prosjektsegmentet og drift og vedlikeholdssegmentet, skriver FLOW Group i en pressemelding. 

Steffen Bomann kommer fra stillingen som prosjektleder i Egeland Rør. Han har gjennom de siste 20 årene hatt forskjellige roller innenfor teknisk VVS, og har praktisk fagutdannelse som rørleggermester.

- Det er en enorm tillit jeg har fått med å etablere FLOW VVS Kristiansand. Det å få være med å bygge noe nytt og spennende i Kristiansand og omegn gir meg mye motivasjon, og vi skal bli en attraktiv og solid aktør for både kunder og medarbeidere, sier Steffen Bomann.

- Jeg ser med stor entusiasme fram til å bli endel av FLOW Group og ansvarlig for FLOW VVS Kristiansand, og det skal bli utrolig spennende å etablere, videreutvikle og nå de ambisjonene som FLOW Group har satt for etableringen. Jeg ser på meg selv som "ekstremt" kundefokusert, og med min kompetanse og erfaring håper jeg å bidra til at vi blir en solid aktør i B2B markedet i Kristiansand og omegn. Sammen med dedikerte og kompetente medarbeidere, og med ledelsesverktøyene vi har i FLOW Group skal vi sørge for å skape gode kundeopplevelser, og vi skal være en foretrukket arbeidsgiver og samarbeidspartner, understreker Bomann.

Han påpeker videre at markedet er i stor endring, byggene blir mere tekniske, og kravene til dokumentasjon blir stadig større. Det trengs større kompetanse for drift og vedlikehold av disse, og ikke minst er det en stor grad av innovasjon i markedet. 

- Nye produkter kommer inn som gir muligheter for store innsparinger hos kunden, og det er her vi i FLOW VVS Kristiansand skal bli best i klassen. Vi skal gjennom et tett samarbeid med kunden gjøre dem bedre, samt gi dem gode og  positive opplevelser i alle deler av prosessen, våre kjennetegn skal være kompetanse, kvalitet, gjennomføring og innovasjon. 

- Vi planlegger det vi skal gjøre og vi gjennomfører det vi har planlagt. Vi skal bli best på Sørlandet, og vi skal skape begeistring både internt og eksternt, avslutter en motivert og entusiastisk Steffen, og med et stor smil. 

- FLOW Group er meget fornøyd med å få Steffen med oss på laget, og vi har stor tro på at hans engasjement, erfaring og kundefokus skal sørge for at vi raskt tiltrekker oss både ambisiøse og flinke medarbeidere, samt kunder som ønsker å få gode opplevelser uansett om de er innen drift og vedlikehold eller innen prosjektsegmentet, sier Håvard Hildrum, styremedlem i FLOW Group.