Petter Valde
Peter Valde er ansatt som  Prosjektleder i GK Inneklima AS, Kristiansund.

1. februar 2016 tiltrådte Peter Valde stillingen som Prosjektleder i GK Inneklima AS, i Kristiansund.

Peter er 31 år og kommer sist fra Aker Solutions. Her arbeidet han som automasjonsingeniør og pakkeansvarlig ingeniør mot prosjekter på Nyhamna og Åsgardfeltet. Dette innebar bl. annet å finne løsninger på problemstillinger ved anlegget, samt innkjøp og kunde- og leverandøroppfølging.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med tilhørende oppgaver og skal bl. annet også håndtere kontrakten mot Coor og Tjeldbergodden.

GK ønsker Peter velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!
Lars-Arne Nielsen
Lars-Arne Nielsen er ansatt som Key Account Manager i GK Inneklima AS, Kristiansand.

4. januar 2016 tiltrådte Lars-Arne Nielsen stillingen som KAM i GK Inneklima AS, avdeling Service/rehabilitering i Kristiansand.

Lars-Arne er 42 år og kommer sist fra stillingen som serviceingeniør og energirådgiver hos Caverion.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Kundeansvarlig ved serviceavdelingen i Kristiansand. Her vil han følge opp eksisterende kunder, samt sørge for nye kunder. Han vil også kjøre en del prosjekter for GKs kunder, som går på utbedring av service, ombygging og utbedring av eksisterende anlegg. Han er også ansvarlig for GKs nye kundeportal, som han mener er et veldig godt verktøy for GKs kunder og ansatte.

GK ønsker Lars-Arne velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!Michael Eliassen
Michael Eliassen er ansatt som prosjektleder Service/ Rehabilitering i GK Inneklima AS,
Øvre Romerike.


15. februar 2016 tiltrådte Michael Eliassen stillingen som Prosjektleder i GK Inneklima AS avdeling Service/ Rehabilitering, på Kjeller.

Michael er 26 år og kommer sist fra Callenberg Technology Group, tidligere Wilhelmsen Technical Solutions. Der jobbet han i tre år som prosjektingeniør med ansvar for prosjektering og utstyrsleveranse.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder i med tilhørende oppgaver innen service og rehabilitering. Han vil sørge for å gjennomføre prosjekter til avtalt tid, pris og god kvalitet. Han er også opptatt av at GKs kunder skal være fornøyde og sitte igjen med en positiv opplevelse av å kjøpe tjenester og leveranser av GK.

GK ønsker Michael velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!