Bli kjent med OBOS BBL
OBOS Prosjekt AS leder omfattende prosjekter knyttet til rehabilitering og ombygging av eksisterende bygningsmasse, samt innen nybygg av boliger og næringsbygg. Vår VVS avdeling har mange oppdrag innen rehabilitering av sanitæranlegg, varmeanlegg og våtrom der kvalifiserte vurderinger og høy kompetanse innen prosjektadministrasjon er av stor betydning.

Til vårt kontor i Oslo søker vi deg som har erfaring med ledelse av prosjekter fra A til Å og har bransjespesifikk bakgrunn som rådgiver eller prosjektleder fra byggherre eller entreprenør.

Du vil bli en del av et selskap i et konsern med store ambisjoner om å vokse for å kunne bistå flere borettslag og sameier med rehabilitering. I tillegg til et svært godt arbeidsmiljø, hvor takhøyde og trivsel står i fokus har vår avdeling VVS stor faglig kompetanse innenfor prosjektadministrasjon og byggetekniske fag.

Som prosjekt og byggeleder er du byggherrens ombud og skal sørge for at prosjektene gjennomføres i henhold til kontrakt med tanke på tid, kost og kvalitet. Du vil få ansvar for alle fasene i et byggeprosjekt som utarbeidelse av tilstandsvurderinger og funksjonsbeskrivelser, kontrahering av totalentreprenør, oppfølging av kontrakt og prosjektledelse i gjennomføringsfasen deriblant oppfølging av fremdrift, økonomi og ledelse av byggemøter under utførelsen.

OBOS Prosjekt AS er et heleid datterselskap av OBOS, med virkeområder innenfor rådgivning og prosjektadministrasjon i forbindelse med rehabilitering og nybygg av boliger og næringsbygg. Våre oppdragsgivere finner vi hovedsakelig innenfor selskaper tilknyttet OBOS-konsernet, samt hos offentlige og private byggherrer. OBOS Prosjekt AS har sentral godkjenning innen alle relevante ansvarsområder. Selskapet har hovedkontor i Oslo og kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Ålesund, Fredrikstad, og er med sine 100 ansatte et av de største i sitt slag i landet.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside: www.obosprosjekt.no

Arbeidsoppgaver:

* Utarbeidelse av tilbudsforespørsler, funksjonsbeskrivelser og fremforhandling av kontrakter på vegne av byggherre.
* Prosjektleder for byggherren under hele gjennomføringen av prosjekt.
* Ved behov utføre tilstandsvurdering, kostnadsrapporter og gjennomføring av forprosjekter for rehabilitering av VVS anlegg.
* Være byggherrens representant gjennom hele prosjektet.


Dine kvalifikasjoner:

* Fagskoleingeniør eller ingeniør på bachelor- eller masternivå innenfor bygg eller VVS.
* Minimum 5 års erfaring som prosjektleder fra entreprenør (bygg eller VVS), rådgiver, byggherre eller tilsvarende virksomhet.
* God kjennskap til lovverk, byggdetaljer og relevante norske standarder for bransjen.

Dine personlige egenskaper:

* Selvstendig, fremoverlent og engasjert.
* Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper (muntlig og skriftlig).
* Du er vant til å benytte digitale verktøy i arbeidet.
* Strukturert og nøye i forhold til skriftlighet og dokumentasjon.
* Liker å holde oversikt, organisere, drive prosesser og kommunisere krav og løsninger både overfor lekmann og profesjonelle aktører.
* Ønske om å videreutvikle seg selv og selskapet fremover.
* Stort ønske om å levere de gode prosjektene.


Hva kan vi tilby deg?
Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening!

I OBOS er det uante muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm. Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter i inn- og utland.

Spørsmål om stillingen: 
Martin Kobberstad Tingelholm
Send melding 

Søk stillingen
 

Om arbeidsgiveren
OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.


OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.