Fra den spede oppstarten i Stuttgart i 1886, er Bosch-konsernet i dag en internasjonal ledende virksomhet med fokus på teknologi og tjenester. Globalt har konsernet rundt 420.000 ansatte og en omsetning på 88,4 mrd. Euro. Konsernet er oppdelt i fire forretningsområder; Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology. Som førende IoT-virksomhet tilbyr Bosch innovative løsninger til smarte hjem, Industri 4.0 og tilkoblet mobilitet. Vi forfølger en visjon om mobilitet som er bærekraftig, trygg og spennende Med vår kompetanse innenfor sensorteknologi, programvare og serviceytelser samt vår egen IoT-cloud, kan vi tilby våre kunder forbundne løsninger på tvers av domener fra en og samme leverandør. Bosch-konsernets strategiske mål er å legge til rette for tilkoblede boliger med produkter og løsninger som enten inneholder kunstig intelligens (AI) eller er utviklet eller produsert med hjelp av AI. Bosch forbedrer livskvaliteten over hele verden med produkter og tjenester som er innovative og vekker begeistring. Kort sagt, Bosch skaper teknologi som er 'Invented for life.'

Vårt hovedkontor i Norge ligger på Kolbotn, rett utenfor Oslo. Der er vi rundt 50 medarbeidere totalt, hvorav 11 av oss arbeider med Termoteknikk. For mer informasjon, se bosch.no eller bosch-climate.no.

Country Sales Manager Termoteknikk

Vi søker en dyktig, resultatorientert, operativ og fremoverlent Country Sales Manager til vår Termoteknikk avdeling i Norge. Du skal sammen med din salgsorganisasjon opprettholde og øke salget av våre produkter i det norske markedet. Produktporteføljen består av varmepumper fra 3 kW til 400 kW, elektrokjeler, gasskjeler fra 20 kW til 400 mW, solvarme og lignende produkter. Du rapporterer til vår Nordiske Vice President i Danmark og skal lede og utvikle avdelingen med 11 ansatte. Som Country Sales Manager Termoteknikk er du med i ledergruppen både i Norge og ledergruppen Termoteknikk Norden. 

Hovedarbeidsoppgaver
•  Fullt salgs-, personal- og budsjettansvar for området Termoteknikk
•  Identifisere og sikre framdrift på nye potensielle salgsmuligheter
•  Lede og motivere for å sikre kundebehandling av høy kvalitet - salgsstøtte
•  Jevn og systematisk bearbeiding og innsalg mot nye potensielle kunder samt eksisterende kunder
•  Forhandlinger og Key account ansvar egne dedikerte kunder
•  Oppfølging av leveranser og markedsovervåking, herunder trender, konkurrenter og tekniske krav
•  Gjennomføring av alle administrative oppgaver/rapporter (CRM)
•  Andre arbeidsoppgaver ved behov, eks. vis i internasjonale prosjekter/arbeidsgrupper.

Høres dette spennende ut? 
Vi tror du har en VVS-faglig utdanning i bunn, evt. en elektromekanisk, elektro eller kuldeteknisk bakgrunn. Du bør videre ha en viss erfaring med, men ikke nødvendigvis ha montert, energibesparende produkter (varmepumper, vannbaserte varmeanlegg ol.). Om du har erfaring fra salgsledelse fra VVS-bransjen eller tilstøtende bransjer så er det positivt, men du må ha noe leder- og forhandlingserfaring for å være aktuell for stillingen. Det er positivt om du har god kjennskap til og gjerne erfaring med å samhandle med VVS-grossister. 

Som person tror vi den rette:
•  Gir sitt team en klar opplevelse av retning, inspirerer, støtter og koordinerer andre med tydelig målfokus 
•  Kommuniserer godt, identifiserer og utnytter kommersielle muligheter – forretningsutvikling 
•  Fokuserer å bunnlinjen, identifiserer potensiell risiko og overvåker finansielle konsekvenser av egen aktivitet 
•  Bygger nyttige nettverk og er i stand til å bruke dem for å nå mål 
•  Identifiserer og utnytter kommersielle muligheter, har en sterk positiv effekt på forretningsmessig utvikling og fortjeneste. 

Vi kan tilby deg 
En meget spennende og utviklende rolle i et ledende internasjonalt konsern med ledende produkter og løsninger. Vi har konkurransedyktige betingelser, et godt og uformelt arbeidsmiljø, samt en trivelig kundemasse i en bransje i vekst og endring. 

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt våre rådgivere Aasmund Setsaas eller Pernille K. Snustad-Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på tlf. 917 06 467 eller tlf. 458 13 681. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi ser frem til å motta din kortfattede søknad og CV innen 3.4.23.

SØK HER

Arbeidsgiver ROBERT BOSCH AS
Rosenholmveien 25
1414 TROLLÅSEN
Nettside www.bosch.no