Brandstories fra Roth

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Roth

Roan sykehjem: – Suksessoppskriften er en gulvvarmeløsning fra Roth med sømløs logistikk

Roth gulvvarme på Roan sykehjem var et opplagt valg hos rørentreprenøren Einar Haugsnes AS

Roth Norge: Borgen Rørleggerbedrift legger gulvvarmens Rolls Royce på Kruttverket i Nittedal

Roth Norge AS selger og markedsfører komplette tappevann- og gulvvarmesystemer i Norge. Vi er en del av Roth Industries GmbH. Et familieeid og familiedrevet konsern med 1.300 medarbeidere, som utvikler, produserer og markedsfører våre innovative og energiriktige kvalitetsprodukter. Kombinert med kompetent support og logistikk løsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor Roth North Europe A/S i Frederikssund, Danmark, er vi godt rustet og står sterkt på det norske markedet.

Vår visjon er å være de beste på markedet innen gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Med et internasjonalt perspektiv og en sterk nasjonal tilstedeværelse markedsfører vi innovative, konkurransedyktige og markedstilpassede systemer av høy kvalitet.

– Trygge omgivelser for barna i Soknes barnehage handler også om valgene jeg tar som rørlegger

Om Roth Norge

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet. Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om. Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes. Våre produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og produktene er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren.

Roth Norge hjelper deg med prosjektering av forespørsler. Vi er kun en telefonsamtale unna når du har behov for support. Vi har medarbeidere på teknisk support som hjelper deg videre – både med de praktiske spørsmål og de utfordringene med lover og forskrifter du kan støte på i hverdagen. Vi dimensjonerer, prosjekterer, tegner og lager tilbud for deg innen områdene:

Roth vannbårne gulvvarmesystem
Roth MultiPex® rørsystem
Roth Alu-LaserPlus® rørsystem
Roth SnowFlex® gatevarmesystem

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet. Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com