Leveransen inkluderer anlegg for medisinske gasser, medisinsk luft og instrumentluft til den kliniske driften på sykehuset, samt leveranse av laboratoriegasser og teknisk trykkluft til laboratorieavdelinger og tekniske arealer.

– Avtalen med Bravida gjør at vi har med oss en partner med høy kompetanse innenfor fagområdet. Bravida er en erfaren entreprenør som vi ser fram til å samarbeide med, sier Arnstein Hodne, prosjektdirektør nytt sykehus i Drammen.

– For oss i Bravida er det en stor tillitserklæring å bli tildelt oppdraget, stor takk til byggherren som har gitt oss tilliten, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge.

Videre poengterer han at spesialområdet gass- og trykkluftsanlegg er et viktig satsningsområde både innenfor prosjekt og service for Bravida.
- Derfor er denne kontrakten spesielt viktig for selskapet. Nå ser vi frem til å komme i gang med samhandlingsfasen og ikke minst produksjonen, sier Bakke.

Prosjektet starter opp i april 2022.

Bravida signerte i oktober en stor kontrakt for alle elektriske installasjoner i sentralbygget til nytt sykehus i Drammen.