Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Vaillant Group Norge AS: Et partnerskap bygget på topp kvalitet i alle ledd

Vaillant Group Norge AS ble grunnlagt i 2008 og har siden sommeren 2011 hatt sitt norske hovedkontor i Vestby. Vaillant Group Norge AS er et heleid datterselskap av Vaillant Group med hovedkontor i Remscheid i Tyskland. Som et av de markeds- og teknologiledende selskapene internasjonalt på området varme-, klima- og ventilasjonsteknologi, utvikler og produserer Vaillant Group skreddersydde produkter, systemer og tjenester for boligkomfort. Selskapet er etablert i flere europeiske land og i Kina. Selskapet selger sine produkter over hele verden. Blant produktene finner du alt fra effektive varmeapparater basert på tradisjonelle energibærere, til systemløsninger for utnyttelse av regenerativ energi. Vaillant Group ble grunnlagt i 1874 og er fortsatt den dag i dag et heleid familieselskap. Vaillant Group har vært aktiv i Norge siden 1980-tallet.

For at en installatør skal få en mest mulig velfungerende hverdag, er det viktig å ha gode samarbeidspartnere. Med Vaillant som partner kan du tilby dine kunder noen av bransjens mest effektive og fremtidsrettede produkter. Og en service helt i toppsjiktet.

Som installatør med mange krevende oppgaver, vet du at det er essensielt å vite med sikkerhet at du har en sterk partner i ryggen. En partner som til enhver tid står klar til å hjelpe. Det er nettopp denne sikkerheten du får som forhandler og installatør av Vaillants produkter. Hos Vaillant er kvalitet og service to likeverdige deler av tilbudet til installatørene og deres kunder. Sånn har det alltid vært.

Den nye prisbelønnede aroTHERM plus luft til vann-varmepumpe er nok et eksempel på et produkt som peker i kun én retning: mot fremtiden. Fordi den utmerker seg som en av klassens mest energieffektive luft til vann-pumper, representerer den ikke bare en miljøvennlig varmeløsning for dine kunder, men også en sikker inntektskilde for deg i fremtiden.

 

Enkel og hurtig installasjon
Installasjonen av aroTHERM plus gjøres enkelt og raskt i løpet av et par dager. Det er ikke noe krav om F-gass-sertifisering, og pumpen er så effektiv at den kan installeres både i nye bygg og i forbindelse med modernisering. Med aroTHERM plus kan dine kunder se fram til å ta i bruk en varmeløsning som både reduserer CO2- utslippet og strømregningen. Som Vaillant-installatør får du dermed sjansen til å være en miljøhelt for dine kunder fra første dag.

Enestående teknisk support
Foruten kvalitetsproduktene og en enestående teknisk support, innebærer et et partnerskap med Vaillant en lang rekke fordeler, inkludert støtte gjennom skreddersydd salgsmateriale som produktbrosjyrer og -flyers. Den tekniske supporten består av både software-løsninger, kvikk-guides, detaljerte systemskjemaer til din planlegging, CAD/VDI 2D- eller 3D-modeller, rådgivning fra våre eksperter samt før- og ettersalgs-support.

For å sikre at alt går på skinner, er Vaillants tekniske support og kundeservice tilgjengelig på telefon. Det gjelder fra oppstart og installasjon til vedlikehold og reparasjon. Vaillant tilbyr også regelmessige kurs og trening, slik at du alltid har oppdatert kunnskap om produktene.

Markedsledende produsent
Vaillants historie går helt tilbake til 1900-tallets Tyskland. Det betyr at Vaillant i mer enn 140 år har vært markedsledende innen varmeteknologi – de siste 40 år med en særlig utviklet ekspertise innenfor varmepumper. Med andre ord: som ekspert på varmeteknologi og -pumper, vil Vaillant alltid gjøre alt for å sikre deg og dine kunder best mulige produkter og topp service. Vaillant Group Norge AS ble grunnlagt i 2008 og har siden sommeren 2011 hatt sitt norske hovedkontor i Vestby. Vaillant Group Norge AS er et heleid datterselskap av Vaillant Group med hovedkontor i Remscheid i Tyskland. Som et av de markeds- og teknologiledende selskapene internasjonalt på området varme-, klima- og ventilasjonsteknologi, utvikler og produserer Vaillant Group skreddersydde produkter, systemer og tjenester for boligkomfort. Selskapet er etablert i flere europeiske land og i Kina. Selskapet selger sine produkter over hele verden. Blant produktene finner du alt fra effektive varmeapparater basert på tradisjonelle energibærere, til systemløsninger for utnyttelse av regenerativ energi. Vaillant Group ble grunnlagt i 1874 og er fortsatt den dag i dag et heleid familieselskap. Vaillant Group har vært aktiv i Norge siden 1980-tallet.

Les mer om partnerskapet med Vaillant og aroTHERM plus her.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com