Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Sluk skal rengjøres!

Sluk skal rengjøres, hvis man har inntrykk av at det skjer automatisk er dette feil.
Forbrukere kan bli lurt til å tro dette, og det er jo ikke optimalt for deg som rørlegger å bli nedringt av fortvilte kunder etter å ha overlevert et bad. Alle sluk må rensens, og sånn er det bare.
– 75 års erfaring har gitt oss verdifull kunnskap, som vi benytter i vår utvikling, blant annet tilbakemeldinger fra dere som daglig installerer produktene våre. Erfaringer vi har tilegnet oss har gjort at vi har utviklet sluk som legger tilrette for enkel
og smidig rengjøring. Uten å gå på bekostning av kvalitet, kapasitet, hensyn som må tas til membran og tekniske godkjenninger, sier salgssjef i Purus, Søren Brøndum Knudsen.

Oljebaserte hårprodukter, såpe, fett og hårrester fester seg til sluket og rørene over tid, vi kan vel kalle dette slukets verste fiender. For å bekjempe disse må sluket rengjøres jevnlig. Hvor ofte sluket skal renses avhenger av frekvensen. En aktiv familie på 5 med tenåringer bruker dusjen oftere enn en som bor alene eksempelvis, så rådene må tilpasses. – Her stoler vi på dere håndverkere og at dere ved overlevering av baderom går gjennom elementer som rengjøring av sluk. Det som er viktig for oss og for deg er å formidle til kunden at sluk må rengjøres og vedlikeholdes, understreker Knudsen.

En vannlås som beskytter mot lukt
I tillegg til at Purus Line og Purus Corner er enkle å rengjøre er de også

utstyrt med en såkalt NOOD-vannlås. Den er konstruert slik at den åpnes
når vann renner ned i avløpet, og lukkes når vannet avtar. I lukket posisjon beskytter den mot lukt fra rørene, selv om vannet fordamper. Denne er enkel å ta ut for rengjøring. Over NOOD-vannlåsen ligger en hårsil, et hjelpemiddel som fanger opp hår. Ristene er også med på å fange opp hår, Pearl og Chess er rister med mønster som er spesielt godt egnet for nettopp dette.

– Rengjøres risten og hårsilen jevnlig, samt vannlåsen et par ganger i året, så
er dette en god og forebyggende innsats for å unngå tette sluk, konkluderer
Knudsen

Kort oppsummert
Avslutningsvis kommer salgssjefen med noen raske tips du som rørlegger kan
formidle til forbruker ved overlevering av bad med tanke på vedlikehold av
sluket:
1. Rens sluk og NOOD-vannlås minumum 2 ganger i året.
2. Rengjør rist, hårsil og ramme etter behov.

Klikk her for å se video som viser hvordan man rengjør et Purus designsluk.

Purus er Skandinavias ledende produsent av sanitærprodukter for bad og kjøkken. Blant produktene finnes sluk, gulvrenner, avløpssystemer, rustfri innredning og rustfri sanitær. Purus sterke stilling i det nordiske markedet er et resultat av produktpålitelighet, innovasjon og beste kundeservice. Deler av vårt sortiment markedsføres under varemerket Joti i Norge.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com