Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Rørleggere som er med i Ahlsell Partner sparer tusenvis på forsikring

Som medlem i proffenes fordelsprogram Ahlsell Partner får du tilgang til markedets beste forsikring. Partnerfordelen LY Forsikring garanterer deg 15 % rimeligere forsikring enn du har i dag, med bedre vilkår enn du har i dag.

Fordelsprogrammet Ahlsell Partner er skreddersydd for håndverkere og har gitt rørlegger-firmaer gunstige prisavtaler i snart tretti år.

— Tilbakemeldingen fra medlemmene på LY Forsikring har vært strålende. Samtlige opplever at forsikringsselskapet står på deres side og at det raskt ryddes opp hvis uhellet først har vært ute, innleder Ole-Magnus Småriseth, Partnersjef i Ahlsell.

Garantert 15 % rimeligere
LY Forsikring og Ahlsell har utviklet en unik prismodell som garanterer lavere pris for alle Ahlsell Partner-medlemmer.

— Vi får meldinger fra medlemmene om at de sparer tusenvis i forsikringspremie ved bytte til LY, og vi er veldig glade for å kunne tilby en så god avtale til kundene våre. LY garanterer også at du får bedre vilkår enn du har hos ditt nåværende forsikringsselskap, sier Småriseth.

En stor trygghet
Gjennom Ahlsell Partner får medlemmene fordeler som er tilpasset deres behov og rørleggeren er intet unntak.

— Vi vet at rørleggere ofte har dyrt spesialutstyr og firmabiler som er vanskelig å erstatte på en rask og enkel måte hvis man er uheldig. Medlemmene våre opplever det som en stor trygghet at alt utstyr er forsikret hos et selskap som forstår dem og behov for rask oppklaring av saker.

Saken fortsetter under bildet:

Eget skadeteam
Hos LY Forsikring får alle kundene sitt eget kundeteam, bestående av en portefølje- forvalter og rådgiver, samt en egen skadekoordinator.

— Vi opplever at medlemmene er svært fornøyd med oppfølging de får fra LY. Alle medlemmene vi har pratet med som har hatt behov for å bruke forsikringen forteller at prosessen går raskt og uten noen større diskusjoner med forsikringsselskapet, sier Småriseth.

Raskt tilbake i jobb
I tillegg inkluderer LY helseforsikring for de ansatte, som betyr at mange kommer raskere tilbake i jobb etter sykdom eller skader.

— Fagfolk som rørleggere er avhengige av å være friske og raske for å utføre jobben sin. Med helseforsikring for ansatte inkludert får de rask oppfølging og behandling ved helseplager, legger han til.

Gratis å bli medlem
Det er gratis å bli medlem i Ahlsell Partner. Dra nytte av de samme fordelene som en rekke andre rørlegger-firmaer allerede har ved å sende inn en søknad i dag!

Søk om medlemskap her >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde med en årlig omsetning på cirka 27 milliarder SEK og om lag 5500 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com