Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Fra venstre ser vi, Pål Nyjordet, administrasjonssjef og Anders Mithassel, daglig leder hos Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS I Oslo.

Rørleggerbedriften Mithassel AS: – Derfor trives vi i Rørkjøp og som «rørkjøper»

– Årsaken til at vi valgte Rørkjøp som kjedetilknytning, er enkel: Det sikrer oss gode priser og en mer effektiv hverdag uten at det går ut over vår lokale handlefrihet.

Ordene tilhører Pål Nyjordet og Anders Mithassel, henholdsvis administrasjonssjef og daglig leder hos Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS I Oslo. Bedriften ble stiftet i 1963, har base i Oslo og er en totalentreprenør av rørleggertjenester. Det favner tjenester innen VVS og varmeanlegg, renovering og oppussing av bad og serviceoppdrag.

– I en bransje med knappe marginer, er det viktig både med konkurransedyktige priser på produktene, samt å bruke mest mulig av tiden ute i felten. Derfor er vi avhengig av et kjedekontor som tar seg av felles, administrative oppgaver og som sørger for at vi får tilgang til kvalitetsprodukter til best mulig priser. Det ville vært håpløst om en liten bedrift som oss skulle ha forhandlet priser på hver liten del vi skulle bruke, påpeker de.

– Medlemskap hos Rørkjøp gir både fleksibilitet og bra priser i markedet, derfor passer det oss veldig bra.

Enklere å handle produkter – alt på et sted
Mithassel trekker raskt fram Rørkjøps unike IT-systemer som gjør det smartere, enklere og raskere å handle inn produkter gjennom internhandelen.

Alle ansatte i Mithassel Ingeniør og Rørleggerbedrift AS I Oslo samlet foran bilene sine. Rørleggerbedriften har nylig investert i to helt nye el-varebiler.

– Her ligger alle grossister inne med sitt respektive produktsortiment, i tillegg til alle relevante direkteleverandører og andre partnere, på ett sted. Det vil si at vi kan kjøpe alt av varer fra grossistene og leverandørene, som utgjør titusenvis av varelinjer!

– Om vi bestiller varer gjennom internhandelen, er det et kontaktpunkt å forholde seg til, Rørkjøps kundeservice, de hjelper også til ved eventuelle reklamasjoner eller spørsmål om leveransen. Rørkjøp ordner med andre opp med alle leverandører, i stedet for at vi skal bruke tid på å følge opp hver og en av dem. For oss er dette en svært effektiv måte å drive på, sier Anders.

Nyjordet framhever også at systemet er transparent i forhold til priser, som gjør det enkelt å handle der det er rimeligst.

– Ved bestilling i internhandelen vil man alltid få opp det billigste alternativet, også der det er produkter som består av flere varenummer.  I internhandelen er det lagt opp til stor fleksibilitet slik at man kan bestille produkter fra hvilken grossist man ønsker.

– Det kan i teorien resultere i at bestillingen leveres fra fire ulike grossister, men som sikrer den aller rimeligste prisen. Og så lenge bestillingen går via Rørkjøp, genererer det ikke noe ekstra jobb for oss, sier Mithassel.

Eget KS- og handelssystem – kostnadsfritt
Men selv om Rørkjøp alltid jobber for å kunne tilby medlemmene de beste prisene, er de digitale verktøyene og systemene minst like verdifulle for medlemmene, og ikke minst kostnadsfrie.

Rørkjøp har utviklet et eget KS-system som er gratis for medlemmene, og som gjør det enklere å fylle ut og holde orden på viktige skjemaer. Rørkjøp har også KS-mobilapp for smarttelefoner som virker selv i kjellere med dårlig dekning.

Også ordre- og faktureringsprogrammet RK-Shop er gratis – som letter oversikten og hverdagen til medlemmene, og som mange har tatt i bruk. Dette er systemer som hele tiden er i utvikling og er utviklet for og i samarbeid med rørleggeren. RK-shop er i tett dialog med brukerne.

– Ja, RK- Shop er vi veldig fornøyd med, og utviklerne lytter helt klart til våre innspill. I tillegg ringer de jevnlig for å få tilbakemeldinger, slik at ting blir endret og tilpasset vår hverdag. Vi har stor tro på ytterligere utvikling og nytteverdi av dette systemet, kommenterer Anders Mithassel. 

Gjennomfakturering som forenkler hverdagen
Alt medlemmene kjøper av Rørkjøps avtalepartnere (grossister og direkteleverandører), samles og faktureres én gang pr. måned. Dette bidrar til mindre papirarbeid og administrasjon – og sparte kostnader for Rørkjøps medlemsbedrifter.

– Helt klart. Det er gull verdt å ha kun én faktura å forholde seg til, enn en stor mengde fakturaer. Da slipper vi å kontrollere hver og en, samt å følge med på forfallsdatoer osv. Stort sett alle våre bestillinger går nå rett til Rørkjøp, og vi har knapt andre fakturaer å forholde oss til, forteller Anders og Pål.

Nettbutikk – rorkjop.no
Rørkjøp har også egen komplett nettbutikk for forbruker, som den eneste rørleggerkjeden i Norge i dag. Her kan alt av synlig utstyr kjøpes direkte av forbruker, og rørlegger kan bestilles via Finn en rørlegger.

– Når vi utfører en jobb hos en privatkunde og skal montere utstyr, henviser vi dem til denne nettsiden for å plukke ut akkurat det de ønsker. Deretter tar vi et lite påslag for å håndtere bestillingen og stå for leveransen. Vi har ikke opplevd at kunden har reagert på det, de synes tvert imot at det er trygt og sikkert når vi tar hånd om alt, sier en engasjert Nyjordet.

Alt er frivillig
Det er gode skussmål å få for Espen Engmann, teknisk fagansvarlig hos Rørkjøp, som bekrefter at nettopp den lokale friheten – i tillegg til styrken i fellesskapet med 443 medlemsbedrifter – er en viktig del av konseptet I kjeden. Store innkjøp gir markedsdyktige priser, og Rørkjøp har ingen kjedebegrensning når det gjelder leverandører. Som medlem står du fritt til å selge det du måtte ønske samtidig som du kan nyte godt av kjedens gunstige innkjøpsbetingelser.

– Her er det ingen som blir tvunget til noe som helst, alle kan være i sin egen boble og alle blir behandlet likt og får tilgang til de samme, gode prisene. Dette har gjort oss til den mest lønnsomme kjeden, fastslår Engmann.

– Fellesnevneren for alt vi gjør, er å gjøre hverdagen mer effektiv og lønnsom for våre medlemmer.

Ønsker du å vite mer om medlemsskap i Rørkjøp?

Les mer her:
https://www.rorkjop.no/magasin/bli-medlem/bli-medlem-av-rorkjop/

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 443 rørleggerbedrifter. Rørkjøp har alt du trenger innen rørleggertjenester, VVS og bad og andre produkter. Alt innen VVS. Over 20 års erfaring.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com