Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Slik reduserer du både klimaavtrykket og strømregningen

Med smarte og energieffektive luft til vann-varmepumper kan boligeiere bidra til å sette fart på klimaomstillingen og samtidig kutte strømutgiftene. Fordelene er udiskutable.

Over hele landet opplever mange husstander stigende strømpriser. For dem som ønsker å redusere strømregningen, er det derfor alfa og omega å utnytte energien på en best mulig måte. Det er også mer miljøvennlig. Heldigvis fins det gode løsninger.

Den moderne luft til vann-varmepumpen aroTHERM plus fra tyske Vaillant kombinerer effektivitet og energisparing på en unik måte. Noe en COP-verdi på helt opp til 5,4  [A7/W35] er det beste beviset på. Utover merkbare energibesparelser, leverer den svært stillegående aroTHERM plus også en meget høy varmtvannskomfort.

Holder temperaturen oppe også i eldre radiatorer
Varmtvannskomfort og effektivitet var spesielt viktig for de tyske ingeniørene under utviklingen av aroTHERM plus. Og de lyktes med å lage en luft til vann-varmepumpe som kan gi turtemperaturer helt opp til 75° C. Dermed kan aroTHERM plus også brukes i boliger med radiatorer. På kalde dager med utetemperaturer ned til -10° C, vil varmepumpen oppnå turtemperaturer opp til 65° C. Dette er mulig uten ytterligere tilskuddsvarme.

De imponerende resultatene ble oppnådd i tester under ekstreme forhold i Vaillants testsenter i Reimscheid i Tyskland. Boligeiere som tidligere har vært skeptiske til varmepumpers effektivitet, behøver ikke lenger være det. aroTHERM plus sine testresultater feier all skepsis til side.

Helt spesielt kuldemedium
Den utrolige energieffektiviteten skyldes blant annet bruken av det naturlige kuldemediet R290, som med en GWP-verdi på kun 3 reduserer klimaavtrykket til utrolige 1/700-del sammenlignet med tidligere kuldemedier.

Implementeringen av R290 er en liten revolusjon innenfor varmepumpeteknologien, og har selvsagt skapt furore i bransjen. Med sin nye varmepumpe har Vaillant rett og slett knekt koden for hvordan man reduserer belastningen på miljøet uten å gå på kompromiss med effektiviteten.

Fremtidsrettet varmeløsning
Den miljøvennlige aroTHERM plus henter 75% av energien den trenger via den fornybare energikilden luft. Ettersom oppvarming og varmtvannsforsyning har stor innflytelse på klimaet, er det helt nødvendig at vi i fremtiden klarer å få til en større og raskere utskifting til miljøvennlige produkter som aroTHERM plus. Og når økt effektivitet på sikt også skaper store besparelser, vil naturlig nok motivasjonen for å bytte til miljøvennlige løsninger også øke.

Med aroTHERM plus får man en fremtidsrettet varmeløsning som har bevist sin verdi også under krevende værforhold. Det er med andre ord mange gode grunner for å begynne utskiftningen allerede nå. #WhyWait

Les mer om Vaillant og aroTHERM plus her.

Kontakt-info:

info@vaillant.no

+47 64 95 99 00

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com