Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

På tide med ny firmabil? Markedets beste avtale får du som medlem i Ahlsell Partner!

Fordelsprogrammet for alle som jobber innen VVS-bransjen, Ahlsell Partner, har gitt rørleggere gunstige prisfordeler på en rekke tjenester i mange år. Avtalen vår med Bertel O. Steen er så god at en bilselger ringte hovedkontoret for å høre om en så god pris stemte da et av medlemmene våre skulle ha ny firmabil.

Alle medlemmer av Ahlsell Partner får muligheten til å kjøpe, leie eller lease bil hos alle landets Bertel O. Steen-forhandlere.

— Vi er veldig glade for å ha med Bertel O. Steen på laget. Sammen gir vi medlemmene våre markedets beste pris på firmabiler, innleder Ole-Magnus Småriseth, Partnersjef i Ahlsell.

Kjøp ny firmabil med rabatt

Snart har vinteren kommet til hele landet, og noen kjenner på behovet for ny firmabil. Som Ahlsell Partner-medlem får du alle merkene som føres av Bertel O. Steen til rabatterte priser.

— Hvis du allerede er medlem er det enkelt å handle ny bil med rabatt. Alt medlemmene trenger å gjøre er å ta med et signert eksemplar av medlemsbekreftelsen til forhandleren, forklarer Småriseth.

Rabatten varierer mellom bilmerkene, og beregnes ut fra bilens ordinære pris inkludert fabrikkmontert utstyr som firehjulstrekk og navigasjonsutstyr.

Øker konkurransekraften

Småriseth forteller at pengene som spares på bilkjøp ofte brukes til å handle inn nye instrumenter og nytt utstyr.

— For de små og mellomstore bedriftene, som det er mange av i VVS-bransjen, blir det til sammen betydelige beløp som spares. Mange gir oss tilbakemelding på at de opplever at konkurransekraften deres øker når de frigjør midler til videreutvikling av bedriften sin.

— I tillegg setter mange av medlemmene pris på at de slipper å bruke tid på å forhandle seg frem til gode avtaler selv. Med Ahlsell i ryggen får de gode priser uten å jobbe for det, og kan heller bruke tiden på faget sitt og kundene.

Dette er Ahlsell Partner
Ahlsell Partner er et skreddersydd fordelsprogram for håndverkere, med mange medlemmer fra elektro, bygg og VVS-bransjen. Som Ahlsell-partner får du en rekke tjenester og gode avtaler til rabatterte priser, tilbud på produkter, kurs og sosiale samlinger.

Det er gratis å bli medlem i Ahlsell Partner – send inn en søknad i dag og markedets beste pris på bil, sammen med en rekke andre fordeler!

Send inn søknad her >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde med en årlig omsetning på cirka 27 milliarder SEK og om lag 5500 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com