Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Oras gir rørleggeren enkel tilgang til relevant produktdata

Oras har lyttet til kundenes ønsker og behov til mobile løsninger for å kunne gi enkel tilgang til produktdata. Under navnet Mobil produktinformasjon (MPI) kan leverandøren nå tilby rørleggeren et praktisk brukergrensesnitt for forskjellige typer produktinformasjon på alle deres produkter.

– Med MPI er budskapet er at du har all produktinformasjon rett i lomma. Her kan man få opp bilder, datablader, FDV, deler, monterings – og vedlikeholdsinstruksjoner. Dette gjør du enkelt med å scanne QR-koden på esken eller i bruksanvisningen. Så enkelt er det å få all informasjon om produktet rett i lomma, sier Country Manager i Oras, Lars Erik Fossum.

Med MPI finner du informasjon om:

  • Monteringsanvisning
  • Datablad
  • Direkte til produktside
  • Oversikt over reservedeler
  • Drift og vedlikeholdsinformasjon
  • Rask tilgang til produktside
  • Garanti info
  • Oras kontaktinfo

– Under utviklingen har MPI blitt introdusert for ulike kundegrupper og fått positive tilbakemeldinger. MPI nås enkelt fra QR-koden på etiketten på produktemballasjen. Løsningen er enkel å bruke fordi QR-koden enkelt skannes direkte med kameraet på mobiltelefonen, sier Fossum.

Enkelt å dele informasjon
Inne i løsningen vil man under hvert produktbilde finne ikoner for WhatsApp og e-post. Det betyr at ved å bruke delingsfunksjonen kan man enkelt dele lenken til produktet med kunden

Det er bare å be kunden din om å se på videoene våre om rengjøring – det er flere tips for hvordan du kan holde kranen ren og i god stand i mange år fremover, sier Fossum.

QR-koden finnes både på emballasjen og i katalogen med produktoversikter. Direkte uten QR-kode: https://mpi.oras.com. Søk på Oras nr, for eksempel: 1714FZ

Mer info her:https://stories.oras.com/no/mobile-product-information-enkel-tilgang-til-relevante-produktdata

 

 

Hos Oras har vi satt oss som mål å gjøre menneskers liv bedre. Vi designer produkter som gir bedre livskvalitet, både hjemme og i offentlige rom. Produktene våre skal fungere på en miljøvennlig og pålitelig måte i hele levetiden. De er tidløse i både form og funksjon. Vi ønsker å gi alle som bruker produktene våre, muligheten til å leve mer. Til å leve et langt og unikt liv.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com