Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Oras Optima er en hybridkran, noe som betyr at det er en kombinasjon av den tradisjonelle manuelle kranen og en berøringsfri kran.

Oras Armatur: Kranen som vil revolusjonere kjøkkenet ditt

Denne våren og sommeren lanserer Oras hybridkranen Optima – en kombinasjon av berøringsfri og manuell kran, som kombinerer design og funksjonalitet på en så innovativ måte at det vil permanent endre hvordan du jobber på kjøkkenet.

 

Skitne og klissete hender som etterlater kjøkkenkranen møkkete er et velkjent problem i de fleste husholdninger. Ved å installere en berøringsfri kran slipper du dette problemet, og spredningen av bakterier i og fra kjøkkenet ditt, reduseres drastisk.

Oras Optima er en hybridkran, noe som betyr at det er en kombinasjon av den tradisjonelle manuelle kranen og en berøringsfri kran. Den gir deg muligheten til å kontrollere vannstrømmen og temperaturen slik du er vant til, samtidig som du får hygiene- og sikkerhetsfordelene ved en berøringsfri kran.

Oras Optima kommer med en fleksibel tut med to type spylefunksjoner som er enkel å håndtere – noe som gjør det lett å skylle vasken, gryter og panner. Kranen har et digitalt display som viser vanntemperaturen og et berøringsfritt kontrollpanel, slik at du enkelt kan justere temperaturen slik du ønsker.

Enten du er en lidenskapelig hobbykokk, har små barn i familien eller bare digger smarte løsninger, kan en oppgradering til Oras Optima vise seg å være noe av det smarteste du kan gjøre på kjøkkenet i år.

Oras Optima er designet av den finske designeren Kirsi Svärd, inspirert av profesjonelle kjøkken og kokker med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Kranene er produsert i Finland etter Oras høye kvalitetsstandarder.

Å installere en berøringsfri eller hybrid kran krever ikke annet enn tilgang til vann og elektrisitet, som normalt er tilgjengelig for oppvaskmaskinen.

Nye Oras Optima kjøkkenkran vil være tilgjengelig hos Oras forhandlere fra april 2018.
Optima hybrid vil også være tilgjengelig med smart oppvaskmaskinventil.

For mer informasjon om Oras Optima produktserien, trykk her

For mer informasjon om Oras berøringsfrie og hybrid produkter, trykk her

Hos Oras har vi satt oss som mål å gjøre menneskers liv bedre. Vi designer produkter som gir bedre livskvalitet, både hjemme og i offentlige rom. Produktene våre skal fungere på en miljøvennlig og pålitelig måte i hele levetiden. De er tidløse i både form og funksjon. Vi ønsker å gi alle som bruker produktene våre, muligheten til å leve mer. Til å leve et langt og unikt liv.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com