Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Alle veggboksene både 12,16 og 20 mm er nå ute i butikkene, den siste 3/4"x20 mm forventes i slutten av oktober.

Ny Sanipex-veggboks fra Armaturjonsson

– De største endringene er gjort på bakgrunn av tilbakemeldinger fra norske rørleggere så vi håper at dette har gjort produktet enda bedre, poengterer produktsjef Kenneth Riisa i Armaturjonsson i en pressemelding.

Forbedringene er i hovedtrekk at veggboksen er blitt mer vannskadesikker, det er ny tetting og låsering, og bedre innfestingsmuligheter. I tillegg leveres den komplett med skruer og låseklips, og den siste justeringen i forhold til tidligere modell, omtrekk uten å fjerne boksforlenger.

Alle veggboksene både 12,16 og 20 mm er nå ute i butikkene, den siste 3/4″x20 mm forventes i slutten av oktober.

Kenneth Riisa forteller at man samtidig med lanseringen av den nye veggboksen, også lanserer et nytt kutteverktøy til veggboks, siklemikk og plastrør i dimensjonene 32, 40 og 50mm.

– På grunn av nye skjerpede krav til dreneringskapasitet til tappevannskap har vi måttet øke avløpet til 40 mm på vårt kommende plastskap. Kombinert med en større diameter på boksforlengeren grunnet utskiftbarheten gjennom boksforlengeren ble det nødvendig å utvikle bokskutteren vi hadde. Så nå håper vi at den nye veggboksen og kutteverktøyet vil forenkle hverdagen til rørleggeren, sier Riisa.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com