Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

– Norges råeste sortiment innen trykkreduksjon

Trykkreduksjonsventiler er viktige sikkerhetsprodukter i distribusjonen av drikkevann, og Tom Fjordvang Business Development Manager for Resideo, gleder seg over at stadig flere velger Braukmann-ventilene. – Men så har vi også det råeste utvalget av trykkreduksjonsventiler, som befester vår posisjon som den ledende aktøren, understreker han.

Resideo en global leverandør, og selskapet varslet i august at de reintroduserte merkenavnet Braukmann i sitt produktsortiment. – Det har markedet respondert svært godt på, sier Fjordvang.

Drikkekvannsproduktene
De første produktene som er introdusert som Braukmann, er drikkevannsproduktene, som trykkreduksjonsventiler, tilbakeslagsventiler og selvspylende partikkelfilter.

– Braukmann trykkreduksjonsventiler har over lang tid vært et kjent merkenavn innen VVS bransjen. Derfor er vi meget stolte av å få navnet tilbake på produktene, forklarer Fjordvang.

Beskytter installasjonene
Tykkreduksjonsventiler benyttes i både kaldt -og varmtvannledninger for å beskytte installasjonen mot høyt trykk og trykkslag. Ventilen opprettholder også̊ et stabilt trykk, uavhengig av inngangstrykket. I tillegg vil et redusert trykk gi lavere vannforbruk.

Produktene utmerker seg dessuten med driftsstabilitet over lang tid, servicevennlighet og ikke minst det innebygde filteret som kan skiftes ut uten å ta ventilen fra hverandre.

– I tillegg til at vi har blyfrie og syrefaste trykkreduksjonsventiler, kan vi tilby hele sortimentet og til alle formål. Vi dekker hele spekteret for bolig, industri, næring og offshore.
Ventilene benyttes til reduksjon fra de minste installasjoner som kaffemaskiner og drikkedispensere, til kommunalt ledningsnett og vannverk.

Resideo leverer også unike kombinasjoner innen trykkreduksjon.

– Vår fremadstormende COMBO er et godt eksempel på dette, hvor vi leverer vår blyfrie trykkreduksjonsventil med en godkjent kategori 2 tilbakeslagsventil, i en og samme forpakning.  Vi har gjort det enkelt for installatøren å velge rett produkt, samt sette fokus på sikring av drikkevannet iht NS-EN1717 forklarer Fjordvang.

CD06F-LFA

Sikrer renslighet og hygiene
Fellesnevneren for drikke, lage mat og vaske er at alle er avhengige av vann. Vann er en kritisk ressurs på nesten alle felt. Uten den er bygningsteknologi ganske enkelt utenkelig. Nøkkelen her er drikkevannsutstyr som sikrer renslighet og hygiene. Med sin sterke produktfamilie bidrar Resideo til å øke denne sikkerheten for sine kunder og forbrukeren.

– I tillegg til trykkreduksjonsventiler og tilhørende produkter, er vi sterke på selvspylende partikkelfiltre, filterkombinasjoner, og ikke minst tilbakeslagssikring i alle væskekategorier for å hindre forurensing. Vi dekker alle væskekategorier beskrevet i NS-EN1717, og sørger for å hjelpe kunden med rett valg av ventil, avhengig av væskekategori.

Like tilgjengelig som alltid
Som mange lesere sikkert vil bemerke, har Fjordvang fått ny tittel etter sommeren.

Han understreker imidlertid at han vil være like tilgjengelig, og fortsette det tette og gode samarbeid med sine kunder. Det omfatter selvsagt også alle kurstilbud!

– Ja, kursene våre er blitt stadig mer etterspurte, så det vil vi fortsette med. I disse koronatider selvsagt med de forbehold og begrensninger det krever, avslutter han.

PS: Ønsker du mer informasjon eller en prat med Resideo Norge, kan du ta kontakt på vvs.no@resideo.com

Produktene våre er installert i mer enn 150 millioner hjem, og vi er et ledende selskap innenfor vann, varme, komfort og sikkerhet. Våre produkter vil hjelpe deg og dine kunder til en bedre hverdag
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com