Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

På bildet ser vi fra venstre: Geir Steig, Erling Moan , Tommas Onsum Midtlien, Lars Iver Sæther, Espen Engedal, alle Ramsøy AS, og helt til høyre Lars Erik Trønnes, distriktsansvarlig Hedmark og Oppland, Armaturjonsson AS

Enorm omsetningsvekst for Ramsøy: – Sammen med Armaturjonsson blir vi et sterkt lag!

I 2014 omsatte rørleggerbedriften Ramsøy for 38 millioner kroner. I 2019 rundet Ramsøy 118 millioner. Samtidig med den store omsetningsveksten, har de hele tiden levert solide tall på bunnlinjen. – Mye av æren for suksessen må tillegges dyktige ansatte, høy effektivitet og gode samarbeidspartnere, sier daglig leder Dag Brenden.

Skjønt, de to sistnevnte områdene henger veldig tett sammen. Du får ikke en effektiv hverdag om du ikke har samarbeidspartnere som leverer, poengterer han.

Nettopp å tilrettelegge arbeidsdagen for rørleggerne ute i felten, har hatt veldig fokus i bedriften de siste årene.

– Når rørleggererne kommer inn og skal hente oppdraget i hylla om morgenen, ligger alt klart. Det inkluderer kart over hvor de skal, ordre på hva de trenger av deler osv., så de slipper å bruke unødvendig tid.

I tillegg bruker de en iPad med kalender hvor de har full oversikt både over dagens gjøremål og hvor de skal de neste dagene.

Laget som avgjør
– Men det er laget i sum som gjør oss gode, ikke enkeltutøvere. Skal vi levere kvalitet, må vi også ha med gode samarbeidspartnere, påpeker han – og trekker spesielt fram Brødrene Dahl som viktig logistikkpartner og Armaturjonsson som leverandør.

– Vi er helt avhengig av at Brødrene Dahl leverer varene som avtalt klokka 06.00, slik at vi kan komme oss ut til rett tid med rett produkter. Brødrene Dahl er valgt nettopp fordi de bidrar til å gjøre oss bedre. De er kjempegode på logistikk og leveringspresisjon. Og de kan også tilby teknisk bistand dersom det skulle være behov for det.

Armaturjonsson
Som hovedleverandør av VVS-artikler, har de med seg Armaturjonsson.

– Den beste aktøren for oss, fastslår han.

– Vi har mange prosjekter i løpet av et år, da er det viktig å bruke et rørsystem som fungerer for rørleggeren og en leverandør det er lett å få tak i dersom det skulle oppstå trøbbel.

Saken fortsetter under bildet:

Daglig leder Dag Brenden , og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken hos Ramsøy. Foto Rune Midtskogen

Han innrømmer gjerne at de har forsøkt andre løsninger, men at de har gått tilbake på Sanipex og Armaturjonsson.

– Det er flere grunner til det, men kvaliteten er den viktigste. Om du gjør en god jobb med Sanipex, har du en løsning som holder. Du slipper å risikere å måtte gjøre jobben på nytt. Nå er også systemet så innarbeidet hos rørleggerne og montørene våre at det sitter i ryggmargen. Det er også enkelt å bruke verktøyene, som er en stor fordel for oss som har så mange prosjekter gående samtidig.

At Armaturjonsson har lokal tilstedeværelse, er også avgjørende.

– Det gjør at Lars Erik Trønnes (distriktsansvarlig Hedmark og Oppland) kan bli med oss ut på byggefeltet og bistå oss ved behov.

Bra kommunikasjon
Ramsøys prosjektleder Kjell Aage Finsrud og avdelingsleder Erling Moan, trekker også fram at kommunikasjonen med Armaturjonsson fungerer svært godt.

– Absolutt. Vi får svar når vi sender henvendelser, og responstiden er svært rask. Ønsker vi support til nye produkter får vi det, og tonen er alltid hyggelig. I tillegg bistår de med kursing for nyansatte.

Armaturjonssons KAM-ansvarlig Øyvind Christiansen og distriktsansvarlig Lars Erik Trønnes er fornøyde med det de hører, og passer samtidig på å gi skryt tilbake til Ramsøy

– Det underlaget vi får fra dere er veldig godt gjennomarbeidet, som gjør arbeidet raskt og enkelt for oss å produsere i stedet for å bruke tid på å spore opp informasjon. Noen ganger må vi strekke oss litt ekstra, men det gjør vi med glede. Vi er opptatt av at våre kunder skal lykkes. Og haster det, blir det alltid prioritert, sier de.

– Vår kundeservice mener dessuten det er noe eget å snakke med folk fra Hedmark. De er hyggelige og løsningsorientert, og legger alltid godviljen til for at det skal ordne seg. Det er både enklere og hyggeligere for kundeservice å ta tak i en sak når kundene de snakker med har den innstillingen.

Stor aktivitet
Ramsøy har base på Lillehammer, sysselsetter i dag nær 50 ansatte. Med en ordrereserve i 2020 på 120 millioner kroner, blir det mye Sanipex også neste år, forsikrer Brenden.

– For det er ingen grunn til å endre et vinnerlag!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com