Prosjektingeniør 

 

Lei av konsulenthverdagen og ønsker å flytte in-house hos en entreprenør som gjør gode prosjekter?

Vi er i dag rundt 1150 medarbeidere i Norge og har mange spennende prosjekter og lang pipeline. For oss betyr kvalitet mer enn tempo, og med flere ingeniører på laget kan vi som entreprenør eie prosessene helt fra start til slutt. Vi har 5 prosjektingeniører i dag, og ønsker å bygge et større ingeniør-miljø internt hos oss, og spe på flere kloke hoder med annen tilnærming til faget. Vi har et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi jobber tett sammen og backer opp hverandre! Det mener vi er oppskriften på gode og lønnsomme prosjekter og høy trivsel. Her jobber vi med åpne dører, høyt under taket og korte beslutningsveier. Vi søker hovedsakelig til Drammen og Sarpsborg, men er også interessert hvis du kunne tenke deg å jobbe på våre kontorer i Oslo og Sandefjord. 

Du vil jobbe med:
• Komplett prosjektering av VVS-tekniske anlegg (sanitær, varme, kjøling, ventilasjon, sprinkler) for alle typer bygg:- barnehager, skoler, lagerhaller, serveringssteder, kontorlokaler, leiligheter mm.
• Deltagelse i prosjekteringsmøter med oppdragsgiver og tekniske særmøter
• Delta på befaringer med vårt eget mannskap på byggeplass samt befaringer med oppdragsgiver/byggherrer (BH)
• Delta i kalkulering, evt. forprosjekt over tiltenkte prosjekter som Assemblin har kontrakt på
• Være en god rådgiver overfor oppdragsgiver, BH og rørlegger hvis det er løsninger man ser kan gjøres enklere/billigere/mer effektiv og som gagner prosjektet/kunden
• Daglig dialog med Assemblin sin egen prosjektleder/bas/rørlegger.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
• VVS-faglig utdanning som sivilingeniør, som ingeniør eller fagskoleingeniør KEM
• Relevant og dokumenterbar erfaring som prosjektingeniør
• Du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk/skandinavisk
Du har en systematisk og strukturert faglig tilnærming, og foretar sunne og rasjonelle vurderinger. 
• Du har godt humør, samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon og støtter andre for å nå teamets mål.

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Rekruttering på tlf. 917 06 467 eller Prosjekteringsleder Jon Gulbrandsen, tlf. 919 92 003 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV (søknad er ikke nødvendig)! Søknadsfrist: Snarest. 

SØK HER

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. Vår visjon er å skape smarte og bærekraftige installasjoner som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Gjennom nære og lokale samarbeid, og med en sterk organisasjon i ryggen, gjør vi dette mulig. Vi har en omsetning på rundt 14 milliarder svenske kroner og har cirka 7000 engasjerte ansatte på rundt 100 steder i Norden. Vi har et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber tett sammen og backer opp hverandre. Til tross for vår størrelse har vi korte beslutningsveier. Hos oss finner du et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø med åpne dører og høyt under taket! For mer informasjon om oss, se assemblin.com. Vi styrker vårt prosjekteringsteam og søker etter flere prosjektingeniører.