Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

- Å bruke FPA-godkjente rørleggere, er et viktig steg mot å redusere feil og usikkerhet knyttet til sprinkleranlegg, sier Dag Tore Hansen, daglig leder hos ORO Eiendomsdrift, Robert Lund, teknisk forvalter hos ORO Eiendomsdrift og Anders Sandmæl, daglig leder for Fire Protection Academy.
  • Aktuelt
Eiendom- og prosjektselskapet ORO går ikke på akkord med sikkerheten:

- Rørleggere som skal jobbe med sprinkler hos oss, må ha FPA-sertifisering

Med økte krav om sprinkleranlegg i bygg, er det stadig flere rørleggere som påtar seg slike oppdrag uten at kompetansen alltid samsvarer med arbeidsområdet. Det er bakteppet for at Anders Sandmæl etablerte sprinkleropplæring og -sertifisering i regi av FPA (Fire Protection Academy). – En veldig stor trygghet for oss som eiendomsforvalter, sier Dag Tore Hansen, daglig leder hos ORO Eiendomsdrift, som også er representert i fagrådet til FPA.

Fra venstre: Daglig leder i FLOW Klima Oslo Mathias Spolén Erstad og Patrik Pantazar med rykende ferske ISO 9001 og 14001 sertifikat.
Annonsørinnhold
FLOW Group:

- Vi erkjenner viktigheten av å jobbe mot en mer bærekraftig fremtid

Som en seriøs aktør innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet i Norge, tar FLOW Group sitt ansvar for bærekraft på alvor. Bærekraft handler ikke bare om miljømessige hensyn, men også om økonomi og samfunn. Derfor har vi implementert en helhetlig tilnærming som integrerer bærekraft i alle våre operasjoner og tjenester.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283