- Gulvslukene som er norskprodusert, er av høy kvalitet og klemringen i rustfritt stål har samme løsning som Pili2. De nye gulvslukene leveres i variantene sideutløp, sideutløp skrå 45° og bunnutløp. Pipelife ønsker å være en komplett avløpsleverandør for bygg, og dette er et steg i riktig retning. Vi har hatt suksess med Pili2-sluket, og det har indikert at det nye gulvsluket er riktig vei å gå. Sluket har en solid klemring i rustfritt stål og er enkel å montere. De nye gulvslukene leveres komplett med hvit plastrist som standard og er et utmerket gulvsluk til bruk i bjelkelag og betong, sier Petter Gulløy. 

Gir kundene det de ønsker 
I tillegg til tre gulvslukvarianter, så kommer også forhøyningsringer i tre versjoner 13 mm, 25 mm og 37 mm.
- Kundene har etterspurt denne type sluk i vårt sortiment og vi er veldig klar for å gi markedet det de ønsker! Både rørleggere, murer og gulvlegger har meninger om, og krav til sluket. Det nye sluket tilfredsstiller fagfolkenes krav – og gjør kunden fornøyd, sier Stian Svendsen Oen salgssjef bygg i Pipelife.

Det nye gulvsluket er utviklet og produsert på vår fabrikk i Surnadal. Kortreist produksjon er viktig for Pipelife, og det er et mer bærekraftig alternativ og vil redusere fraktkostnader ut til byggeplassene.
- Vi har sett frem til å delta på VVS-dagene. Det er en viktig arena for oss, hvor vi kan vise frem våre unike systemer og bærekraftige løsninger som blant annet prefabrikasjon. Når vi nå tilbyr rørleggerne et enda bredere VVS-sortiment, er VVS-dagene riktig arena å gjøre det på. Vi håper alle kommer innom vår stand slik at vi kan få presentere våre nyheter og gode løsninger, sier Oen. 

Pipelife har avløpssystemene Smartline, Stilla og Pili2 som har vært på markedet i mange år. Smartlinesortimentet består av produkter som i mange tilfeller er gode problemløsere for rørleggeren. I tillegg er Smartline det beste systemet man kan velge både innomhus og som bunnledning.