450 personer besøkte messen som foregikk over to dager på Gardermoen. Administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-kjeden, Kari Øgle Kjensberg, forteller at det var god stemning og tydelig glede å spore blant de ansatte.  

– Det var så bra å endelig treffe hverandre fysisk igjen etter tre år. Selv om mye kan gjøres digitalt, overgår det ikke den sosiale verdien det har å diskutere fag fysisk over en kaffekopp. Alt har gått som planlagt og folk var veldig fornøyde, så vi kan heldigvis fastslå at messer er et konsept som kommer til å bestå også etter pandemien, sier hun.

Saken fortsetter under bildet:
Comfort - Bademiljø - årets bedrift Bademiljø - THA_Bademiljø_X1A8489-1.jpg
Årets Bademiljø-bedrift ble Svein Olsen & Sønner AS.

Priser og faglig påfyll

Evenementet ble ledet på en stødig og underholdende måte av komiker og konferansier Terje Sporsem. I tillegg ble det musikalsk underholdning fra Freddy Kalas. Faglig påfyll ble levert av kjedekontoret og VVS Norge, som blant annet snakket om markedsplaner, mersalg, digitale verktøy, Gambia Partner-samarbeid, Boligmappa og Motimate. Det ble også holdt en rekke ulike inspirasjonsforedrag. Lisbeth Larsen fra Jotun snakket om farger og trender, Louise Byg Kogsholm fra Pej-gruppen snakket om forbrukertrender og Halvor Bakke snakket om interiør. 

Saken fortsetter under bildet:

cOMFORT - rUBEN - Årets Hedersprs THA_Comfort_X1A9281-1.jpg
Den andre hedersprisen gikk til Ruben Aasheim​ i Comfort-kjeden.
 
Blant messens høydepunkter var da fagfolkene ble hyllet med ulike priser: 
 
Årets leverandør av synlige produkter ble Geberit for Bademiljø, og INR for Comfort.
Årets messestand ble INR for Bademiljø, og Svedbergs for Comfort.
Årets Bademiljø-bedrift ble Svein Olsen & Sønner AS, mens årets Comfortør ble Nils Aksnes & Co AS.
Årets hederspriser gikk til Kenneth Skogsrud for Bademiljø, og Ruben Aasheim for Comfort.
 
Ifølge Kjensberg er omsetning, service og tilstedeværelse viktige faktorer for å bli årets bedrift. 
 
– Svein Olsen & Sønner AS har ligget på topp ti lista over de med beste årsresultat i mange år. De siste tre årene har de hatt en omsetningsøkning på 25 prosent, og i fjor satset de stort med ny butikk på Leira for å kunne gi hyttekunder bedre service. Når det gjelder Nils Aksnes, så har de vært en solid bedrift fra start. Fra 2017 til 2020 økte de omsetningen fra cirka 30 til 40 millioner kroner. I 2021 kjøpte de også Comfort Odda VVS Senter, og sprengte forventningene til økt omsetning. Begge har fine konseptbutikker og er en utrolig positiv gjeng med et godt samhold, så dette er absolutt verdige vinnere, sier hun.

Saken fortsetter under bildet:

Geberit - årets leverandør BADEMILJØ -1.jpg
Årets leverandør av synlige produkter i Bademiljø ble Geberit.
 
Den ene av årets to hederspriser gikk til Kenneth Skogsrud, som er tredjegenerasjons rørlegger i familiebedriften Ringside Rørleggerbedrift. 
 
– Kenneth har et ustoppelig engasjement og en iver som gjør at han er en selvskreven kandidat til denne prisen. For drøye fem år siden gikk han, sammen med Søstrene Amundsen, inn i storsatsingen Bademiljø VVS Expo AS. I år kjøpte Ringside Rørleggerbedrift VVS Expo i sin helhet, noe som gjør at de er Norges største faghandel innen VVS, sier Kjensberg. 
 
Den andre hedersprisen gikk til Ruben Aasheim. Bedriften hans har vært medlem av Comfort-kjeden siden 1993, og Ruben har vært en sterk bidragsyter til utviklingen av kjeden.
 
– Ruben har et ustoppelige engasjement, et klokt blikk og ikke minst et brennende hjerte for Comfort. Han er en person som setter spørsmålstegn, og som med sitt skråblikk får oss til å løfte blikket og se ting fra ulike perspektiv. Det er både samlende og lærerikt, så det er ikke rart at de ansatte beskriver han som en fantastisk leder, sier Kjensberg.