Torsdag til lørdag denne uken var flere hundre Rørkjøp-medlemmer samlet til generalforsamling og årsmøte på Clarion Hotel på Gardermoen.

Rørkjøp går så det suser. Ikke rart adm.dir. i Rørkjøp, Frank Olsen, var et eneste stort smil da vvsforum.no møtte 53-åringen mellom alle «slagene». 

 - Det går veldig bra for Rørkjøp; vi kan vise til tidenes beste regnskap for 2021 med en omsetning på over 800 mill. kr. Det er omsetningsrekord, og rekorder på alle relaterte nøkkeltall. Medlemmene får igjen for å være medlem hos oss – det er svært gledelig, sier Frank Olsen, som legger til at egenkapitalen i selskapet nå er styrket.

Fullt fokus på Rørkjøp

Den utdannede sivilingeniøren innen Miljøteknologi har vært i Rørkjøp i 15 år. Selv om det er stor uro og usikkerhet blant flere av Rørkjøps konkurrerende kjeder – bruker Olsen kun energi på sin egen arbeidsgiver.

-  Rørkjøp har nå en solid og god økonomi, og vi vet at vi kan gå usikre tider i møte. Men vi skal jobbe målrettet og være tro mot våre planer – og levere det vi skal. Vi leter hele tiden etter nye forretningsmuligheter. Vi skal fortsette utviklingen, og jeg ser ikke bort fra at det vil komme flere positive overraskelser fra oss i tiden som kommer, sier en offensiv Olsen til vvsforum.no.

 

Bikker snart milliarden

Rørleggerkjeden har i dag rundt 430 medlemsbedrifter. Nye bedrifter tar jevnlig kontakt med ønske om å være med på moroa. Olsen understreker at kjeden har et godt rykte i bransjen. 

- Rørkjøp består av hardtarbeidende fagfolk, og jeg har enorm respekt for den jobben håndverkerne gjør. Det er gledelig å registrere at medlemmene er stolte over å være en del av kjeden. Det er ikke vanskelig å holde seg motivert når en omgås med så mange dyktige og arbeidsomme folk, sier han. 
Neste mål er ikke langt unna: 
- Vi nærmer oss milliarden i omsetningen. Om vi ikke klarer det i år – skal vi bikke milliarden neste år, sier Frank Olsen.