- Jeg har en lang og bred praksis fra arbeidslivet. Har blant annet vært markedssjef og daglig leder i flere selskaper før jeg begynte i Rørkjøp. Nå har jeg en jobb jeg trives utmerket i. Jeg er privilegert, mener Olsen.

Håndball og sykkel
Frank Olsen er fullblods nordlending, men har bodd i Holmestrand i Vestfold siden 1973. Jobben som leder av Rørkjøp AS tar mye tid, men Olsen har også fritidsinteresser og passer på å dyrke disse så godt det går.

- Jeg er håndballtrener både for jenter 95 og herrelaget til Holmestrand. Jeg trener også litt med herrelaget, men en skade har satt meg utenfor spill. Jeg liker også å sykle og jeg deltar i minst to sykkelritt hver sommer. Jeg har blant annet deltatt i Trondheim-Oslo, Birken og Sykkelvasan og jeg vil anbefale alle som begynner å få litt slitne kropper å begynne med sykling.

Gudfar for to åring
Frank Olsen kan også sette seg ned med en god bok når det passer. Han er glad i å reise, trives i godt selskap med utsøkt mat og vin. Han er også opptatt av en annen sak. Olsen forteller:
- Jeg ønsker å være tilstede så mye jeg kan for min to år gamle nevø. Jeg er gudfar for ham og stiller opp så godt jeg kan.

2010 ble et meget godt år for Rørkjøp AS. Årsregnskapet er ikke ferdig, men det ligger an til at kjeden får en økonomisk vekst på ca. 13 prosent. Det kommer av at kjeden har mange dyktige medlemmer som jobber og står på i hverdagen. Rørkjøp har nå fått over 300 medlemmer, så kjeden er tydeligvis populær.

Flere utfordringer
- Det er imidlertid plass til flere. Alle frittstående rørleggerbedrifter å søke medlemskap, understreker Frank Olsen.

- Hvilke utordringer står Rørkjøps medlemsbedrifter overfor ved inngangen til 2011?
- En av flere utfordringer blir å tilpasse seg de nye og strengere kravene som har kommet med hensyn til det å drive rørleggerbedrift. Fra å ha vært en kjede som først og fremst hjelper små og mellomstore bedrifter til en bedre driftshverdag på innkjøpssiden, så har vi nå videreutviklet vårt supportapparat betraktelig. Fokuset er kun på å bistå våre medlemmer hver eneste dag året rundt, sier Frank Olsen.