- Under VVS-dagene ønsker vi å fokuserer på at vi er en norsk produsent som dekker flere markeder; alt fra branngassvifter for bygg, vifter for komfort, industri, offshore og landbruk.

Det sier driftssjef Rune Lien hos J.L.Bruvik AS, som også kan ”avsløre” at de vil vise fram en nyhet under VVS-dagene. – Ja, vi kommer til å presentere veggvifter med EC-motorer. Det gjør dem svært støysvake og meget lavt effektforbruk. Det vil si med svært god virkningsgrad, sier han til VVSForum.

Vise film
Synliggjøring er viktig for J.L.Bruvik, og de vil derfor vise sin nyproduserte film om selskapet. Lien er ikke i tvil om at de har godt utbytte av å være til å være representert på VVS-dagene, og sier de opplever god respons.

- I tillegg til å vise hvilke produkter vi tilbyr, er det også viktig å vise at vi er et innovativt selskap som satser, sier han.

J.L.Bruvik holder hus i Ulset i Bergen og har en historie som strekker seg helt tilbake til 1940 – med utgangspunkt i produksjon av transportbånd og industrivifter. I dag er de en ledende aktør innen vifter for industri/offshore og landbruksventilasjon.