Mottakelsen av Geberits nye møbelserie har slått svært godt an. Nå er også utrullingen av utstillingene i fem utvalgte butikker i Norge i gang, hvor Bademiljø Sørlandsparken Rør i Sør var først i løypa. – Dette supplerer utvalget vårt og gjør oss til en enda mer komplett baderomsleverandør, sier Bademiljø Sørlandsparkens daglige leder Svein Erik Aamodt og butikksjef Benedicte Kumar til VVSforum.

Det var i fjor Geberit  offentliggjorde sin satsing på baderomsinnredninger og lanserte seks nye komplette møbelserier – det vil si inklusiv sanitærporselen og tekniske produkter. Alle nyhetene ble presentert i delikate utstillinger i opplevelsessenteret på Luhrtoppen på Lørenskog. I tillegg ble fem butikker i de største byene i landet plukket ut som flaggskip, med Bademiljø Sørlandsparken som deres utstillingsvindu i Kristiansand.

- Bademiljø Sørlandsparken er en ledende VVS-aktør i denne regionen, derfor var de et naturlig førstevalg for oss, sier Tom Arne Endresen, Geberits distriktsansvarlig innen salg og markedsføring. – Koronasituasjonen har begrenset tempoet på oppgraderingen av de fem butikkene, men desto mer fornøyde er vi med at vi nå kan vise til et komplett miljø her i Kristiansand. De andre butikkene vil bli ferdigstilt fortløpende, så raskt situasjonen tillater det.

Saken fortsetter under bildet:

Butikksjef Benedicte Kumar og Hilde Tønnesen i Bademiljø Sørlandsparken synes det er morsomt og motiverende å selge baderomsmøbler med litt annen design og funksjonalitet. - Geberit`s nye møbelserier er spennende og nytenkende, og har et nytt og spenstig design, og kan settes sammen i mange ulike former. I tillegg har skuffer og skap mange unike oppbevaringsfunksjoner, sier Benedicte Kumar. Her står de foran modellen Variform fra Geberit.[/caption]

Håndplukket produktene
Svein Erik og Benedicte tok selv turen til Geberits base på Lørenskog for å håndplukke hvilke serier de ønsket å profilere og selge, og sier seg svært fornøyde med resultatet.

- Vi valgte serier som skilte seg ut fra våre eksisterende produkter og løsninger for dermed å kunne tilby et enda større spekter og i alle prissegment. Det er mange kunder som leter etter det unike, som Geberit har skapt gjennom sine konsepter. Her er det både nye design og andre materialvalg enn de tradisjonelle standardløsningene, og som er ideelle produkter for en faghandel som oss.

Alle møbelseriene har eget toalett, vask og trykkplater i samme stil, slik at alt harmonerer og du får en helhet på designet. Det gjør det enkelt både for forbruker og rørlegger å la seg inspirere.

De trekker også fram de modulbaserte løsningene og ikke minst fokuset på oppbevaring som svært gode salgsargument. Her er det gjennomførte  løsninger for ethvert baderom og enhver smak.

- Nettopp oppbevaringsplass var det første punktet våre arkitekter tok tak i da de skulle designe seriene, fordi dette er en kjent utfordring på de fleste bad, bemerker Tom Arne. - Våre løsninger skulle gi en aha-opplevelse og trigge potensielle kjøpere når de oppdaget de smarte, integrerte løsningene for oppbevaring. Det har vi lyktes godt med.

Saken fortsetter under bildet:

Daglig leder Svein Erik Aamodt og baderomsdesigner og prosjektleder på renovering av bad, Stig Johan Tharaldsen i Rør i Sør,kan vise til en imponerende butikk i Sørlandsparken. Deres satsing på Geberit`s nye møbelserie har de stor tro på.[/caption]

Rask respons
Responsen har vært svært god, kan Benedicte fortelle.

- Absolutt! Veldig mange har kommentert nettopp de stilige løsningene og mulighetene til å sette et unikt preg på baderommet. Selv om valgene naturlig nok er basert på smak og behag, er det seriene «Smyle», «Xeno» og «Acanto» som har skapt størst begeistring så langt. Felles for disse tre, er at de har ovenpåliggende vask som er så stor at den dekker nesten hele møbelet. Mange foretrekker det framfor bolleformen på vasken, da det er mest praktisk, sier Benedicte som for øvrig er datter til Svein Erik

- Det aller første baderommet vi solgte i Geberits nye serie, var forøvrig «Acanto», legger hun til.

Selv om disse konseptene ligger i en høyere prisklasse enn standardløsningene, legger ikke det noen begrensninger på interessen.

- Vår tilnærming til kundene, handler da også først og fremst om å avdekke hva de har behov for og sammen komme fram til de optimale og gode løsningene. I den kartlegging er ikke pris det viktigste for de fleste. Vi ser en klar trend i at stadig flere unner seg det lille ekstra på badet, og mange investerer mange hundre tusen for å skape drømme badet. Når de handler hos oss, skal de være trygge på at de får kvaliteter som holder i mange, mange år.

Saken fortsetter under bildet:

Geberits SMYLE-serie[/caption]

Innovativ og høy kvalitet
Svein Erik trekker fram det faktum at Geberit generelt er kjent for både høy kvalitet og sine gode og praktiske løsninger, og nevner luktavsug på toalett som et godt eksempel på akkurat det.

- Når de kommer med slike nyttige funksjoner, blir folk nysgjerrig - og det selger. Om det koster 5.000  eller 10.000 tusen kroner er ikke viktig, det er løsningen som er viktig. Geberit går helt i front når det gjelder innovasjon både innenfor tekniske løsninger og design, og er en viktig leverandør og samarbeidspartner for oss. De er gode på opplæring for at vi skal besitte inngående kunnskap om produktene. Og er det noe vi lurer på, er det bare å ta en telefon for å få hjelp.