Dette er bare noe den danske designslukprodusenten Unidrain vil presentere under VVS Dagene 2008.

Mye brukt
- Winner og Room328Pro er tredimensjonale design- og prosjekteringsprogrammer. 250 ledende baderomsforretninger, VVS-grossister og VVS-installatører i Norge bruker daglig Winner, mens Room328PRO blir brukt av 300 forhandlere og butikker i hele Skandinavia, forteller marketingsjef Christian Jaspers i Unidrain.

Katalogene, hvor du kan plukke ut baderomsarmaturer og annet utstyr til badet, omfatter Unidrain og størstedelen av varene til andre store baderomsprodusenter.

Virtuelle varehyller
Hele sortimentet til Unidrain er beskrevet, og katalogen er lett tilgjengelig i Winner og Room328PRO. Ristmønstre som Column, Classic, Inca, Square og Stripe kan lynraskt skifte plass i dusjnisjen, mens gulvavløpets størrelse forkortes eller forlenges.
På tegneprogrammenes virtuelle hyller er det også et stort utvalg av materialer til gulv og vegger. Store og små fliser i forskjellige farger og materialer er tilgjengelige, så du kan prøve alle slags bakgrunner til Unidrainvarene du har plukket ut.

Perfeksjon
Programmene inspirerer ved å gi deg et lynraskt innblikk i hvordan forskjellige design- og planløsninger vil se ut på badet – både på plantegning, skisse og perspektivtegning. Mens du tegner, oppdaterer Winner og Room328PRO løpende endringene i design og beregninger i "realtime". Det inspirerer til andre løsninger enn dem du umiddelbart hadde tenkt på – og risikoen for feil og feilvalg minimeres.
- Når badet står ferdig med det valgte Unidrain-gulvavløpet, har du fått den optimale løsningen – og de som har vanskelig for å bestemme seg, kan jo ta med et par ekstra ristdesign å veksle mellom, smiler Jaspers.