- Vi er likevel godt tilfredse, for det var ventet en nedgang med tanke på finanskrisen, sier informasjonsansvarlig for VVS-dagene 2010, Jan Erik Røine til vvs-forum.no.

Det kom tidlig signaler om at mange selskaper hadde fått beskjed fra sine hovedeiere at denne type markedsføring hadde man rett og slett ikke råd til denne gang. Det er blant annet firmaer med base i Italia og Spania som har sviktet.

Klare neste gang
- Det som er hyggelig er at flere av disse har sagt at de er klar igjen i 2012. Markedet tar seg gradvis opp igjen, fastslår Røine.

Et annet gledelig trekk er at det er ganske mange nye utstillere under årets VVS-dager. Blant annet er det flere grossister som er påmeldt.
- Alt tyder på at det blir en god, informativ messe for alle slik vi ser det akkurat nå, mener Jan Erik Røine.

Energi og miljø
- Noen trender, hovedtrekk man kan lese ut av årets utstillerliste?
- Vi fører ingen slik oversikt på forhånd, men det er klart at miljøvennlige produkter og forskjellige energiløsinger har sterkt fokus. Det er en bredt sammensatt messe med høyt faglig innhold.

- Og bransjefesten er utsolgt. Har etternølerne noen sjanse til må delta i festlighetene?

- Vi har satt sluttstrek. De som ikke har meldt seg på nå må nok stå over og vente til neste bransjefest om to år. Det er godt over 700 deltakere, et antall som vi selvsagt er meget godt fornøyde med.

Forhåndsregistrering viktig
Informasjonsansvarlig for VVS-dagene 2010, Jan Erik Røine påpeker viktigheten av at folk som skal besøke messa forhåndsregistrer seg på nettet.

- Ved å forhåndsregistre seg slipper vi kødannelser ved inngangen, så det er av stor betydning at flest mulig går inn på nettet og registrer seg før de ankommer til Lillestrøm, sier Jan Erik Røine.