– Nok en gang prøver vi å utvikle et kortfattet og tidseffektivt program, slik at det blir en god balanse for de besøkende, sier Bjarne Haugland i VVP om neste års program og messeaktiviteter.

VA Tour bytter navn til VA Messene og er tilbake i mars 2022

Første stopp blir Kristiansand, 8. mars 2022:

0

COVID 19 tok bokstavelig talt livet av VVPs VA TOUR, men utstillerne lever i beste velgående og VVP har lagt en ny plan sammen med Messeselskapet. For utstillerne er dette en TOUR men for deltgerne i hver landsdel er dette en regional fagmesse. Derfor har VA TOUR blitt til VA MESSENE. En ny runde med reginale bransjemesser gjennomføres allerede i mars 2022. Merk deg derfor det nye navnet og logoen og følg med etter hvert som planene rulles ut.

Arrangementet har fått denne nye logoen.

Til våren er det igjen tid for de ledende norske leverandørene av VA produkter til å komme ut i landet og presentere sine produkter på regionale messer. Etter en avbrutt messeturne i 2020 kommer nå VA og VVS produsentene VVP tilbake med nye messer i samme stil som tidligere, men med et nytt oppfrisket og gjennomtenkt konsept og et nytt navn.

– Vi i VVP er, slik som i alle bransjer, utrolig glade for å endelig få muligheten til å komme ut og treffe kunder igjen! Vi ser veldig frem til at VA Messene kommer tilbake til våren, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP.
– Som tidligere skal messene skape regionale møteplasser for alle fagfolk i bransjen. Her kan man få ny kunnskap, oppdatere sin kjennskap til produkter og løsninger, info om nyheter og føre viktig dialog direkte med sine leverandører.

VA messene tilbyr som tidligere et seminarprogram av høy kvalitet med aktuelle tema, spennende casestudier og praktiske løsninger.

– Seminarene har vist seg å være svært verdsatt og de gir stor merverdi for de besøkende, sier Bjarne Haugland. – Nok en gang prøver vi å utvikle et kortfattet og tidseffektivt program, slik at det blir en god balanse for de besøkende. Vi ønsker at de skal delta på både seminarene og få med seg det store produktutvalget i utstillingsområdet.

Hele programmet publiseres på nyåret i 2022.

VA Messene retter seg mot alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. Disse stedene og datoene er det som gjelder for messene i 2022:

Kristiansand, 8. mars, Sørlandets Travpark
Bergen, 10. mars, Grieghallen
Oslo, 15. mars, Telenor Arena
Trondheim, 17. mars, Tapperiet Dahls

Om VA-Messene:
VA Messene er en utvikling av VA Tour Norge som ble arrangert i 2018, 2019 og 2020. VA Messene er regionale bransjemesser hvor man får presentert ny kunnskap, de siste nyhetene innen produkter og teknikk og kan gjennomføre fagsamtaler med sine leverandører. Arrangementet inkluderer også relevante seminarer. De som inviteres er alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. VA-messene arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP med Messeselskapet som teknisk arrangør.