Anthoni R. Dias, salgssjef LK Systems (t.v.), og Håvard Hoff, Kategorisjef Varmetekniske VVS-produkter Ahlsell (t.h.) ser fram til å få i gang salget av LK via Ahlsell sine kanaler.

Tappevann-, gulvvarme- og Alupex-systemene fra LK blir lagerført hos Ahlsell

I løpet av juli blir LK lagerlagt hos Ahlsell. Tappevann-, gulvvarme- og Alupex-systemene vil da bli tilgjengelig. – Dette samarbeidet gjør at vi nå kan tilby et produkt kundene våre har etterspurt. LK sine produkter er populære på det norske markedet, og det er derfor helt topp at vi nå får lagerført deres produkter, sier Håvard Hoff i Ahlsell. 

0

Det skriver selskapene i en felles pressemelding.

Hoff er rørleggermester, og jobber som kategorisjef varmetekniske VVS-produkter i Ahlsell og har gjennom mange år opparbeidet seg en solid fag- og produktkompetanse. Han fremhever at LK Systems vil være en viktig bidragsyter til at Ahlsell når sine langsiktige mål, og gir tilgang på et sortiment kundene etterspør.

— Nå som tappevann-, gulvvarme- og AluPex-systemene fra LK Systems blir lagerført kommer jeg til å samarbeide tett med salgsavdelingen vår og sørge for at alle selgerne kjenner disse produktene godt. Du skal være sikker på at du kan få god hjelp når du spør oss om råd og løsninger.

Utvikler produkter spesialtilpasset det norske markedet
– Det er viktig for oss å understreke at LK tenker langsiktig, og vi har akkurat lansert en ambisiøs fem-årsplan for Norge for å vokse. Kjøper du LK er du trygg på at produktene vil være tilgjengelig på det norske markedet i framtiden, sier Lars-Petter, daglig leder LK Systems Norge.

LK Systems har i dag 17 ansatte i Norge, blant annet fem selgere, som øker til syv i løpet av høsten. Lars-Petter forteller også at de har dedikerte resurser ved hovedkontoret i Sverige som utvikler produkter som er spesielt tilpasset det norske markedet.

— I tillegg er det korte beslutningsveier i LK. Jeg sitter selv i den nordiske ledergruppa og kan påvirke forhold som angår Norge. Akkurat som Ahlsell lytter vi til markedets krav og forsøker å tilpasse oss. Sammen med Ahlsell og deres fantastiske logistikk kan vi levere kvalitetsprodukter raskt og effektivt til hele landet, sier Olsen.
– Det er viktig å gjøre noe konkret og bærekraftig

Ahlsell har som mål å være bransjeledende på bærekraft, og har blant annet ansatt sin første «bærekraftsgeneral». Derfor er de glade for at også LK jobber aktivt med miljøvennlige og bærekraftige løsninger.

— Det er viktig for oss å ikke bare snakke om bærekraft, men å gjøre noe konkret, forteller Olsen.

— Derfor forsøker vi å bruke resirkulerte materialer i produktene våre, og for hver tjuende kveil med gulvvarmerør vi selger planter organisasjonen Vi-skogen et tre. Vi arbeider også aktivt med bransjeregler for miljø sammen med Svanen, Sunda Hus, BVB og flere. Og så varmes logistikksenteret vårt opp med 100% resirkulert varme, for å nevne noe.

Han understreker også at LK Systems er tilsluttet FTI og El-kretsen for gjenvinning av forpakninger og el-produkter, og arbeider med miljø og kvalitet i henhold til ISO-standard 14001:2015 og 9001:2015.

Enkelt tilgjengelig for rørleggeren
– Det er viktig for oss i LK at produktene våre en enkelt tilgjengelige for rørleggeren. Der er Ahlsell helt i verdensklasse, med en helt fantastisk logistikkavdeling. Nå er varene endelig tilgjengelige også hos Ahlsell, avslutter Lars-Petter Olsen.