Oras Armatur gir rørleggeren enkel tilgang til produktinformasjon via MPI

Oras har lyttet til kundenes ønsker og behov til mobile løsninger for å kunne gi enkel tilgang til produktdata. Under navnet Mobil produktinformasjon (MPI) kan leverandøren nå tilby rørleggeren et praktisk brukergrensesnitt for forskjellige typer produktinformasjon på alle deres produkter.

0

– Med MPI er budskapet er at du har all produktinformasjon rett i lomma. Her kan man få opp bilder, datablader, FDV, deler, monterings – og vedlikeholdsinstruksjoner. Dette er ikke en app, det er bare å scanne QR koden på esken. Så enkelt er det, sier Country Manager i Oras, Lars Erik Fossum.

I tillegg får man generell informasjon, som rengjøringsinstruksjoner og ikke minst informasjon om Oras Group sine garantiordninger tilgjengelig gjennom den nye løsningen.

Utviklet sammen med kunder
– Under utviklingen har MPI blitt introdusert for ulike kundegrupper og fått positive tilbakemeldinger, både når det gjelder innhold og brukervennlighet. MPI nås ganske enkelt fra QR-koden på etiketten på produktemballasjen. Løsningen er enkel å bruke fordi QR-koden enkelt skannes direkte med kameraet på mobiltelefonen, sier Fossum.
– På noen enheter kan det være nødvendig med en egen QR-kodeleser. Som standard åpnes MPI på det valgte språket for enheten, men alle språk som brukes i våre markeder er tilgjengelige gjennom språkvalgmenyen.

Enkelt å dele informasjon
Inne i løsningen vil man under hvert produktbilde finne ikoner for WhatsApp og e-post. Det betyr at ved å bruke delingsfunksjonen kan man enkelt dele lenken til produktet med kunden. Det lett å legge igjen for eksempel produktnummeret og andre data for kranen som man har installert.
– Det er bare å be kunden din om å se på videoene våre om rengjøring – det er flere tips for hvordan du kan holde kranen ren og i god stand i mange år fremover, sier Fossum.