LK lanserer nytt PushFit-sortiment for både PE-X og PAL (Alupex) – One Push Fits All.

– Nå kan rørleggeren bruke en kobling på PE-X- og PAL-universalrør

LK lanserer nytt PushFit-sortiment for både PE-X og PAL (Alupex):

0

LK lanserer nytt PushFit-sortiment for både PE-X og PAL (Alupex) – One Push Fits All. Det nye PushFit-sortimentet har en forhåndsmontert støttehylse og er tilpasset for både PE-X- og PAL-universalrør.

Det nye sortimentet er merket med «PushFit AX» på koblingshuset, og røret må grades og kalibreres før montering. PushFit-systemet består av en rekke ulike koblingsvarianter i dimensjonene 16–25 mm, og det finnes også prefabrikkerte fordelerskap samt veggbokser med PushFit.

Anthoni R. Dias, salgssjef hos LK Systems AS.

– Til det nye PushFit-sortimentet har vi verktøyet Smart Tool Push AX. Vi har også laget en tabell for sammenligning av gamle og nye artikkelnumre, ettersom det gamle PushFit-sortimentet ikke er kompatibelt med PAL-rør, sier Anthoni R. Dias, salgssjef hos LK Systems AS.

– Vi i LK er nå fornøyde med og kunne tilby en kobling som kan brukes på både PE-X- og PAL-(Alupex) universalrør.Det bidrar til å gjøre vårt produktsortiment enda bredere og mer komplett. Vi har en dyktig utviklingsavdeling som er med på å løfte frem nye innovative produkter, og hvor vi kan spille inn våre erfaringer og tilbakemeldinger vi igjen får fra markedet og rørleggerne. Det fører til at vi kan tilby rørleggerne gode enkle systemer og produkter.

– Det nye PushFit-systemet er i stadig utvikling, og sortimentet utvides kontinuerlig ut fra kundenes behov og ønsker.LK Systems vil også komme med flere spennende nyheter fremover, sier Dias.

Lanseringen av det nye systemet skjer i dag, og det nye PushFit-sortiment skal være tilgjengelig hos grossistene fra og med i dag.