Nå får man MMIX-kranen fra Mora Armatur i enda flere designfarger.

MMIX tronic: Hygienisk og luksuriøst liv i farger

Mora lanserer den berøringsfrie kranen MMIX i flere farger:

0

Mora Armatur har nylig lansert den berøringsfrie kranserien MMIX tronic i flere farger. Den er som hele MORA MMIX serien produsert i et blyfritt materiale og overflaten er behandlet med PDV som gjør at overflaten er ekstrem holdbar. Dette gjør at den er slitesterk, holdbar og lett og holde ren.

– Den nøkterne designen i moderne nyanser skaper inspirasjon til drømmebadet de luxe. MORA MMIX tronic kombinerer teknologi, funksjon og hygiene i en nøktern design, sier salgssjef Arnt Erik Lindseth i FM Mattsson Mora Group Norge AS.

Det var rett før sommeren Mora lanserte enda flere farger på deres populære berøringsfire kranserie MMIX Tronic.

– Det elegante designet i moderne nyanser skaper inspirasjon til drømmebadet. Akkurat som resten av MORA MMIX-serien er produktet laget utelukkende av et blyfritt materiale, og utsiden av kranen er behandlet med PVD som gjør overflaten ekstremt holdbar og lett å rengjøre, påpeker Lindseth.

Saken fortsetter under bildet:

MORA MMIX tronic fås i fem flotte overflatebehandlinger som krom, polert messing PVD, champagne PVD, polert kobber PVD og sort PVD.

Holder bakteriene i sjakk
– Hver dag kommer vi i kontakt med ulike former av virus og bakterier. Her er en berøringsfri kran til stor hjelp, ettersom at du ikke trenger å ta på kranen for å starte! Den er i tillegg enkel og morsom for barna å bruke, og minsker vannforbruk ettersom at kranen stenges av når den ikke brukes, sier Lindseth.