Rørleggerbedriften Chr. Vestrheim AS i Bergen kan skilte medtre utstilte serier fra Geberits eksklusive baderomsinnredninger. Butikkmedarbeiderne Lee Steinsland Jørs og Jacqueline Hjelle kan fortelle at de allerede er blitt populære innslag i lokalene, og at de selger godt. Det gleder Geberits distriktsansvarlig Bjørn Gunnar Sandvik. Her står de foran Smyle-serien til Geberit.

Geberit-suksess hos rørleggerbedriften Chr. M. Vestrheim AS i Bergen 

Tre ulike serier fra Geberits storstilte baderomssatsing har nå funnet sin plass i lokalene hos Chr. Vestrheim AS i Bergen. – De kompletterer vårt øvrige utvalg og er blitt godt mottatt av kundene, forteller butikkmedarbeiderne Lee Steinsland Jørs og Jacqueline Hjelle.

0

Det er et år siden Geberit offentliggjorde sin satsing på modulære baderomsinnredninger og lanserte seks komplette møbelserier, inklusiv sanitærporselen og tekniske produkter. Siden har det kommet ytterligere serier til, senest Geberit iCon-serien inneværende år. Fellesnevnerne for alle løsningene, er at de er svært brukerorienterte og koordinerte bad i alle størrelser, et bredt utvalg av baderomsmøbler i mange farger og med smarte skuffesystemer, samt ulike toalettkonsepter. Kombinasjonsmulighetene er uendelige, samtidig som Geberits designere har gjort det enkelt for forbrukeren å velge.

Alle nyhetene er presentert i komplette utstillinger i opplevelsessenteret på Luhrtoppen på Lørenskog. I tillegg ble fem butikker i de største byene i landet plukket ut som flaggskip. I tillegg til de fysiske produktene, har de også tilgang til hele produktporteføljen via produktkataloger, videoer, nettsider etc., slik at de kan betjene også kundene som ønsker andre løsninger enn det som er utstilt i butikken.

Saken fortsetter under bildet:

Lee Steinsland Jørs, Jacqueline Hjelle, og Roar Hermansen i Chr. Vestrheim har en butikk på hele 800 kvadratmeter de kan vise frem til sine kunder.

– Chr. M. Vestrheim er den største og en av de ledende rørleggerbedriftene i Bergen. Derfor var det naturlig å velge dem for å synliggjøre vår satsing, forteller Geberits distriktsansvarlig Bjørn Gunnar Sandvik til VVSforum.

Regionens største
Chr. M. Vestrheim AS ble stiftet i 1894, og er med det en av landets eldste rørleggerbedrifter. Med hovedfokus på alltid å levere høy kvalitet i alle ledd, har de hatt en ledende posisjon i Bergen i mer enn 100 år. Selskapet har i dag en stor service- og prosjektavdeling og sysselsetter mer enn 150 ansatte – og er med det også en betydelig arbeidsgiver og den største VVS-aktøren i regionen.

– Vi får stadig tilbakemeldinger om at vi har vært den foretrukne rørleggerbedriften for familier gjennom både tre og fire generasjoner. Det viser både at vi har et godt renommé i befolkningen, samt at bergensere generelt er lojale så lenge de er fornøyde med de varene og tjenestene de kjøper, sier Roar Hermansen i Chr. Vestrheim.

Stor butikk- og utstillingslokale
Som en naturlig del av posisjoneringen og synliggjøringen, har bedriften etablert et butikk- og utstillingslokale på over 800 kvadratmeter på Kokstad, hvor kundene kan la seg inspirere av komplette baderomsmiljøer i alle størrelser og alle prisklasser.

– Vi ønsker å tilby noe for alle behov og økonomi, derfor er vi avhengig av en stor bredde i sortimentet i alle prisklasser – fra det rimelige til «top of the line». Og det er ikke tvil om at det er lettere å selge når kundene fysisk kan komme inn og se på og ta på produktene framfor å bla i en brosjyre. Her får de også veiledning og tips og råd, slik at det er lettere å ta riktige beslutninger i forhold til behovet, sier Lee Steinsland Jørs og Jacqueline Hjelle som begge jobber tett ut mot kundene i butikken.

De kan fortelle at drømmebadet ser veldig forskjellig ut fra kunde til kunde. Men det er gjerne den unge kjøpegruppen som ser etter de trendy stilene og som tør å eksperimentere med farger, mens de godt voksne gjerne foretrekker de tradisjonelle løsningene med hvitt porselen.

Nytt og spennende
Nå har altså tre serier fra Geberit funnet plass i butikken for å fange kundenes oppmerksomhet.
– Og tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg, de nye seriene selger jevnt og bra, forteller Lee Steinsland Jørs.

– Geberit-utstillingene representerer noe nytt og spennende, både med oppbevaringsfokuset, design, og at det finnes enormt mange kombinasjonsmuligheter. Ønsker kunden et høyskap fra den ene serien og underskap fra den andre, er det helt uproblematisk. Her er det ingen begrensninger, som gjør at vi kan skreddersy akkurat den løsningen kunden er ute etter, supplerer Jacqueline Hjelle.

Av de utstilte seriene, trekker de fram «Geberit Smyle» som den som har skapt størst nysgjerrighet blant deres kunder. Et moderne, ukomplisert og tidløs design, som kjennetegnes blant annet av lett avrundede kanter på håndtakene for en sømløs overgang fra servant til skap, lavafargede fronter på skuffene og servanter i en rund og firkantet design.

– Mange faller for kombinasjonen av tre og glass, som gir et eksklusivt preg, sier de.

Begge gleder seg over at pågangen har vært – og er – stor, og det er tydelig at mange har prioritert å pusse opp badet under koronapandemien.

Saken fortsetter under bildet:

Geberits distriktsansvarlig Bjørn Gunnar Sandvik, og Jacqueline Hjelle viser frem Geberits modell Variform.

En svært vellykket satsing
Geberits distriktsansvarlig Bjørn Gunnar Sandvik, har ansvaret for Geberit og Porsgrunds synlige VVS-produkter i vestlandsregionen, bekrefter at aktiviteten er høy om dagen i Bergen.
– Vi har merket stor pågang lenge, og det har vært og er mange spennende prosjekter i regionen. Derfor er det ekstra hyggelig å få være en leverandør til Chr. Vestrheim AS, og at de satser på våre nye modeller fra Geberit. I butikken her på Kokstad, finner man Acanto, Smyle og Variform seriene. Så dette er en svært vellykket satsing for oss, understreker han.