På bildet ser vi fra venstre, Magnus Ekker, Bjørn Olav Løvli, Siw Beathe Fossen, og Per Einar Ulvin.

Fusjonen mellom Rørmann AS og T-RØR AS har ført til betydelig ordreøkning

Høsten 2020 ble Verdals firmaet Rørmann AS og Levanger firmaet T-RØR AS enige om at det beste var å slå seg sammen for å posisjonere seg bedre i markedet. Resultatet er at de sammen har doblet ordrereserven fra og med desember 2020. – Med fusjonen styrker vi kompetansen, øker gjennomføringsevnen og kan videreutvikle bedriften sammen.

0

Det sier daglig leder i det nye selskapet, Magnus Ekker i en pressemelding.

– Sammen bestemte vi å videreføre selskapet T-RØR AS som felles selskap. Etter at vi informerte våre kunder og samarbeidspartnere har vi fått meget god respons i markedet. Dette har medført en dobling av ordrereserven bare siden i desember, opplyser Ekker.

T-RØR AS er lokalt eid av flere av de ansatte i selskapet, og er partnerbedrift av den landsdekkende tekniske entreprenøren FLOW Group.

Ekker ser store synergieffekter av å være en del av Flow-Group, og at det gir de større tyngde i lokalmarkedene de opererer i, og at de kan tilby bred kompetanse, også tverrfaglig, når det er behov for det.

Saken fortsetter under bildet:

Slik ser bilene til det fusjonerte selskapet ut.

– Vi trenger allerede flere medarbeidere for å dekke etterspørselen, og som godkjent lærlingebedrift vil vi også satse på å utvikle egne rørleggere fremover, sier Ekker.
– Nå ser vi frem til et videre godt samarbeid med alle våre eksisterende og nye samarbeidspartnere, leverandører og kunder, gjennom det nye fusjonerte selskapet.