Petter Lieth har begynt som Regionsansvarlig Sør i Apurgo AS.

Apurgo etablerer regionskontor på Sør- og Østlandet

Petter Lieth blir ny regionsansvarlig:

0

– Apurgo er i stor vekst, og har et tydelig fremtidsrettet syn på teknologi gjennom smarte løsninger for vannbehandling. Det er noe jeg ønsker være en del av, sier Petter Lieth i en pressemelding.

Unik teknologi med fokus på bærekraft
Gjennom sin lange fartstid som salgssjef for Norsk Wavin, kjenner Petter Lieth markedet godt. Denne erfaringen vil han ta med seg videre til Apurgo og han har store ambisjoner for selskapet i sin region.

– Vannbehandling som ikke bare fokuserer på forebygging og fjerning av Legionella, men som også tar del i det grønne skiftet gjennom bærekraft i praksis er unikt. Der har Apurgo tidlig tatt et tydelig standpunkt og har utviklet produkter som ikke bare er bra for lommeboken, men også miljøet. Overvåkningsteknologien gjør mulighetene i Apurgo ekstra spennende i tiden fremover, påpeker Lieth.

Som regionsansvarlig skal han nå bistå både eksisterende og nye kunder innen drift og forvaltning av bygg og i VVS bransjen generelt.

Vannlekkasjer på 1 300 000 liter vann så langt i år
– Alle er vi vel kommet dit at vi skjønner at vi i fremtiden må bygge bærekraftige bygg for fremtiden. Flere og flere ser nå potensialet i å kunne gjøre store besparelser på vannbehandling og så langt i 2021 har vi spart våre kunder for vannlekkasjer på 1.300.000 liter vann som jo er penger rett ut i avløpssystemet! En kunde alene hadde vannlekkasjer som ville gitt et overforbruk på 6 500 000 liter vann i år om de ikke hadde tatt grep på flere av sine bygg.

– Vår viktigste oppgave blir i første omgang å gjøre vannbehandling enklere for kundene. Apurgo har rett og slett gjort vannbehandling smart. Når man samtidig kan hindre helsefarlige situasjoner før de oppstår, og sparer penger, ja så er det iallfall smart. Dette gjør vi gjennom våre unike overvåkningsteknologi som bidrar til redusert vannforbruk og potensielt store energibesparelser, forteller Lieth videre.

– Vårt skybaserte drifts- og overvåkningssystem er unikt på markedet og gir driftsfordeler andre aktører i markedet ikke har. Teknologien er der, men folk må vite at det finnes – og der har vi et stort potensiale.

Vil være i front
Daglig leder, Lise Marie Nergaard i Apurgo, er svært glad for å få Petter med på laget.

– Sør-Øst Norge er et strategisk satsingsområde for oss, og da er det godt å ha mannskap på bakken som kjenner til området. Nettopp det vil utvilsomt komme både nye og eksisterende kunder til gode, sier hun.

Nergaard trekker også frem at satsingen bare er starten på en større ekspansjon i det norske markedet.

– Vi ønsker å forankre posisjonen vår i Norge ytterligere. Da blir det viktig å være “et hode foran” i flere regioner og kunne gi kundene den teknologien, kompetansen og tilgjengeligheten de etterspør.