Anders Berge tar over som ny daglig leder i Rørlegger Sentralen AS, etter Gunnar Ludvigsen.

Anders Berge blir ny daglig leder i Rørlegger Sentralen AS

Anders Berge tar over som ny daglig leder i Rørlegger Sentralen fra 1.september. Han har jobbet i bedriften i snart fem år. 

0

– Vi er stolte av kunne meddele at Anders har blitt vår nye daglige leder. Anders har siden han startet i Rørlegger Sentralen vist en enorm utvikling innen faget, som leder av bedriftens spyleavdeling, dette til tross for null kunnskap og erfaring fra VVS-bransjen fra tidligere, sier avtroppende daglig leder Gunnar Ludvigsen i en pressemelding.

– Det tok ikke lang tid før Anders var selvstendig og viste god forståelse for både vann- og avløp, sier Ludvigsen.
– Anders lærte seg fort bedriftens ordre- og kalkulasjonsprogram og det tok ikke lang tid før spyleavdelingen med sin ene bil i oppstarten, omsatte alene for 6 mill i året. I dag har vi en stor Scania kombibil, en Sprinter spylebil, og en ny Vito spylebil kommer i løpet av kort tid.

– Alt avhenger av kunnskap, god kommunikasjon med kundene, og ikke minst det å legge til rette for kundene når uhellet er ute, sier Anders Berge.
– Jeg er ydmyk og takker Rørlegger Sentralen AS for tilliten jeg har fått som ny daglig leder. Avslutningsvis vil jeg si at VVS-bransjen har truffet mitt hjerte, da bransjen gir meg en variert og innholdsrik hverdag, hver eneste dag. Vi trenger flere rørleggere, så ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker nye utfordringer, avslutter Berge den nye daglige lederen i meldingen..