VVS Norge inngår regnskapsavtale

Bademiljø, Comfort og medlemsbedriftene i VVS Norge inngår avtale som gir tilgang til bedre og mer effektive regnskapstjenester.

0

Regnskapskontoret Meire på Otta i Gudbrandsdalen skal levere lønns- og regnskapstjenester til VVS Norge og datterselskapene Bademiljø og Comfort. I tillegg blir de anbefalt som den foretrukne regnskapsbedriften til VVS Norges rundt 190 medlemsbedrifter.

– Vi er opptatt av å tilby medlemsbedriftene tjenester som gjør hverdagen enda enklere, og i dialogen med dem har mange uttrykt et behov for en kompetent partner på regnskapstjenester. Dette har vi funnet i Meire, en dyktig og endringsorientert partner, som leverer høy kvalitet på regnskapsføring til en konkurransedyktig pris, sier Hjalmar Sæther, økonomi- og finansdirektør i VVS Norge i en pressemelding.

– Vi ser frem til å samarbeide med VVS-bedrifter fra hele landet og bistå dem med lønns- og regnskapstjenester. I tillegg til å bidra med vår fagkompetanse,  vil vi opparbeide en bransjekunnskap som gjør at vi kan være en effektiv rådgiver for medlemsbedriftene i VVS Norge, sier prosjektleder Geir Inge Stadeløkken og daglig leder Linda Svendsen i Meire.

Meire har 18 medarbeidere med lang erfaring innen regnskap og revisjon, og har som følge av de nye avtalene ansatt flere nye.