Øystein Kjellsen, daglig leder i rørleggerkjeden VB, og Torgeir Nærø, daglig leder i Vitek AS.

Vitek blir med i VB som VB Alliert

VB har over tid hatt et godt og nært samarbeid med eierne bak Tertnes Holding AS som er største eier i Vitek AS. Selskapet er en solid totalleverandør av tjenester innen vann, rør og avløpssystemer, med spesialkompetanse innenfor rensing av rør og rørfornying.

0

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet betjener alle typer kunder. Private, kommunale, bedrifter, borettslag, skipsfart og oljeindustrien er blant våre trofaste kunder, sier daglig leder i Vitek, Torgeir Nærø.

Vitek AS ble grunnlagt i 1983 og er etablert med hovedkontor i Bergen og avdelingskontor i Moss og i Karlslunde, Danmark. Selskapet har opplevd en stor vekst i nyere tid, og er i dag ledende aktør innen sine virksomhetsområder.

– VB og Vitek ser gode muligheter for å utvikle seg sammen. I tillegg til tjenester leverer også Vitek produkter som kan bidra til å sikre økt konkurransekraft for alle VB sine medlemsbedrifter. Vi tror at vi sammen vil komme stryket ut av dette samarbeidet, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

– Vi i Vitek at en ekspansiv vekststrategi og har mål om å komme opp i en omsetning på MNOK 200 i løpet av de neste årene. Gjennom vår inntreden i VB som VB Alliert mener vi at vi får en samarbeidspartner som er riktig for oss, uttaler daglig leder Torgeir Nærø i Vitek i pressemeldingen.

VB med sitt meget flotte kompetansesenter, sitt dyktige innkjøpsteam og kjedens fokus på å arbeide «riktig første gangen» passer godt med vår strategi utdyper Nærø. Vitek, som VB setter faget i sentrum. Vi er stolte av det håndverk vi utfører og arbeider hver eneste dag for å sikre at vi leverer høy kvalitet til riktig tid avslutter en fremover lent Nærø.

Tertnes Holding ble etablert i 1997 som eier- og konsernselskap for flere entreprenørselskaper. Selskapet har sitt utspring fra Tertnes Entreprenør AS, som igjen har sitt historiske utspring fra Entreprenør Jørgensen som ble etablert i 1902.

Rørleggerkjeden VB består av i underkant av 200 medlemsbedrifter med 1650 fagfolk ansatt.