Comfort opprettet i år en hel

– Visjonen vår er at vi skal være det tryggeste valget

Comfort-messen 2020:

0

Under Comfort-messen for synlige produkter og butikkmedarbeidere var det to fanesaker Comfort direktøren var opptatt av. – Vi skal være det tryggeste valget for våre medlemmer og leverandører, samt at vår satsing på kompetanseheving gjennom Comfort-skolen skal bidra til at forbrukeren kan stole på oss og vår fagkompetanse, sier Kari Øgle Kjensberg.

Comfort-messen holdes tirsdag og onsdag denne uken på Gardermoen. I alt er det samlet over 350 deltakere, noe som er all time high. Totalt 142 medlemmer er tilstede, og 40 leverandører er samlet under samme tak i The Qube.

Trygghet og kompetanse
– Vi har to hovedsaker vi har maks fokus på i år. Comfort skal være en trygg samarbeidspartner for våre medlemmer, det skal være godt å være en del av kjeden, og vi skal bistå alle medlemmer på de områdene de føler de trenger hjelp og support. I tillegg skal vi være en forutsigbar partner ovenfor våre leverandører. Men under årets kick-off handler det mye om satsingen på Comfort-skolen. Nå skal vi ha kompetanseheving i alle ledd og av alle rollene som finnes i en rørleggerbedrift, sier Kjensberg.
– Det betyr spesialtilpassede kurs og pakker for rørleggere, prosjektledere, baser, butikkmedarbeidere og daglige ledere i virksomheten. Dette skal skje i regi av VVS Norge.
– Vi har utrolige mange dyktige rørleggere, ledere og butikkansatte i vår kjede, og disse for nå muligheten til og ytterligere øke sin kunnskap og kompetanse. Vi har også gått fra å være en rørleggerkjede med butikk, til også å bli en større proffpartner som kan bistå i både mindre og mellomstore prosjekter. Så i sterk konkurranse med alle aktører der ute, må vår bransje dyrke faget, og vinne på det, poengterer Kjensberg.

Saken fortsetter under bildet:

Årets Comfort-butikk ble Comfort Vigrestad, Mæland Rør AS.

Synergier fra VVS Norge
Synergieffekten av å være en del av VVS Norge begynner også ifølge Comfort-direktøren å bære frukter. Kjensberg nevner IT-kompetanse og datavarehus som viktig områder hvor de nå får verdifull hjelp, og både Bademiljø og Comfort slipper å ha egne folk som skal ivareta disse funksjonene. Alt samkjøres nå ut til begge profilhusene.

– Vi har gjennom VVS Norge nå tilgang til tallmateriale som skal hjelpe oss i det daglige salgsarbeidet. Dette er vårt datavarehus, og vi ønsker å få full oversikt over hvilke produkter vi selger mest av, minst av også videre. Dette har dagligvarebransjen hatt lenge, og nå må vi også få til et slikt underlag som kan bidra til å løfte vårt salg ytterligere.
– Så oppsummert skal vi være en kjede som er i kontinuerlig utvikling sammen med våre medlemmer på alle arenaer. Da blir vi også en interessant kjede å være medlem av. Man må ha lyst til å utvikle seg, og faktisk gjøre det, påpeker Kjensberg.

Skoleball og kåringer
Tradisjonen tro er det under festmiddagen mange kåringer og det gjøres stor stas på leverandører og comfortører.
– I år var temaet skoleball, noe både bekledning og innhold ga klare signaler om. Vi har mange dyktige leverandører og partnere, så det er viktig å gjøre stas på de. Denne gangen ble Oras Armatur valgt til årets leverandør, beste messestand gikk til Brødrene Dahl. Blant våre medlemmer ble Comfort Vigrestad kåret til årets butikk. I tillegg ble Anne Østmodalen fra Comfort Råholt, og Christoffer Hansen fra Comfort Vadsø, henholdsvis ballets dronning og konge. I år hadde vi også en ny ekstra pris som het årets entusiast. Den gikk til Eli Hermine Heyerdahl Eide, for hennes brennende engasjement for bransjen, og som jobber både dag og natt for å løfte og fronte rørleggerfaget.I tillegg er hun primus motor for Ingeborg-nettverket som gjør en formidabel jobb for å rekruttere flere jenter til rørleggerfaget, sier en engasjert Kjensberg ovenfor VVSforum.

Årets leverandør til Comfort er Oras Armatur:

Oras Armatur AS ble kåret til årets leverandør.På bildet ser vi fra venstre, Lars Erik Fossum, Olav Aastvedt, Arne Berentsen, og Erik Jensen, og ytterst til venstre Kari Øgle Kjensberg.
Christoffer Hansen fra Comfort Vadsø, og Anne Østmodalen fra Comfort Råholt, ( begge i midten )  ble henholdsvis ballets konge og dronning. Christoffer hadde en stri reise for å komme seg til Gardermoen. Flyene i Vadsø stod nemlig på bakken på grunn av lavt luftrykk. Han satte seg bare i bilen og kjøre til nærmeste flyplass, hvor det var mulig å få fly, og det var Kirkenes. Imponerende.
Brødrene Dahl fikk prisen får beste messestand under Comfort-messen.
Geberit Norge stilte mannsterke på Comfort-messen. Geberit har nylig også blitt valgt til hovedleverandør på porselen hos Comfort og VVS Norge.Fra venstre ser vi: Bjørn Gunnar Sandvik, distriktsansvarlig Vestland, Herman Larsen, salgssjef B2B, Therese Skolem, distriktsansvarlig Viken , Katharina Sølvberg, markedssjef, Tom Arne Endresen, distriktsansvarlig Agder og Telemark, Anne Ersnes, produktsjef Synlige produkter, og markedskoordinator Wenche Sydhagen.
Tapwell stilte med stor stand under messen. Her ser vi to blide og fornøyde representanter fra selskapet . Markedssjef Lars-Erik Haaland, og salgs og nettbutikkansvarlig Veslemøy Bach Gansmo.