Materiale: Betjeningsplater i metallfargene messing, rødt gull eller sort krom gir betjeningsplaten et ekstra elegant preg.

Geberit utvider utvalget av betjeningsplater

Lekre nyheter fra Geberit

0

Fra 1. april 2020 ble den populære Sigma50 og den nylig lanserte Sigma21 tilgjengelige i et nytt utvalg av høykvalitetsmaterialer.

Det betyr at du får en lang rekke muligheter til å kombinere utseendet på platene og knappene. «Nå blir jakten på riktig design til drømmebadet som en spennende oppdagelsesreise», sier Odd Skriden, produktsjef i Geberit i en pressemelding.

Den rette tonen
Valget av de buede skylleknappene (på Sigma50) eller de karakteristiske ringene (på Sigma21) gir betjeningsplaten et helt unikt utseende. De nye, populære metallfargene rødt gull, messing og sort krom passer perfekt inn i en rekke ulike typer bad. Alle tre har et glasskeramisk ytterlag som beskytter overflatene mot skader.

Fra naturlig til industriell
Med versjoner i betong, skifer og valnøtt dekker utvalget av nye platematerialer hele spekteret. Du trenger ikke å være fan av shabby chic eller ha din egen loftsleilighet for å velge betongversjonen – den lysegrå nyansen passer perfekt til mange typer vegger og fliser. Det samme gjelder naturmaterialene Mustang Slate (brasiliansk skifer) og valnøtt, som har unike tegninger i overflaten, er enestående og henholdsvis robust eller jordaktig og lun.

Visste du forresten at betjeningsplatene våre også kan kombineres med Geberit DuoFresh luktavsug? Det sørger for at badet alltid er friskt, og fås også med nattlig orienteringslys og innsats for duftstaver i sisternen.

Sterke uttrykk
I forgrunnen, Sigma50 betjeningsplate i en kombinasjon av messing på skifer. Sigma21 i messing på hvitt glass bak.